Vprašanja, razprave o izdelkih
31 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
470 sporočila
michel
Pozdravljeni https://www.zoomalia.com/animalerie/rampe-easy-led-universal-2-0-pour-aquarium-p-43415.html Ta vrsta razsvetljave je vrh. Michel
1 sporočila
florent
Pozdravljeni, imam Fluval akvarij s prostornino 250 l z dvojno T8 neonsko svetilko 40 W, dolžine 107 cm, ter sladkovodne rastline, steklene somiče in gupije. Kje lahko najdem ustrezno LED neonsko svetilko?
1 sporočila
joelle
19.1.22 zdravo, zakaj neonska cev 60cm Ref. spodaj ni več v prodaji? sicer škoda kateri neon naj vzamem za JBL Solar Natur Tube T8 dnevna svetloba Model: T8 Ø26 mm 18w 60cm Ref.: 6028
1 sporočila
frederic
Pozdravljeni, ali mi lahko poveste, ali ta cev meri 60 cm z ali brez kontaktov? Ker moja brez kontaktov meri 59 cm, sem malo zmeden, hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, velikosti neonk so standardizirane, da se izognejo napakam. 60 cm je celotna dolžina, kar bo ustrezalo za zamenjavo vaše trenutne neonke.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
stéphane
Pozdravljeni, imam akvarij s 270 litri z malaviji in kot edino rastlino javanski mah. Imam omarico za 2 T8 cevi, 1047mm, 38W. Zdi se, da je cev JBL Solar Natur idealna za malavije, vendar me zanima, ali moram uporabiti 2 cevi JBL Solar Natur ali samo eno? V tem primeru, naj jo kombiniram z 1 cevjo JBL Solar Color ali 1 cevjo JBL Solar Tropic? Kako naj jih razporedim? (katero spredaj in katero zadaj?). Hvala za vaš odgovor, da lahko oddam svoje naročilo.
1 sporočila
renvoi colis
Pozdravljeni, rad bi naročil balast 2x54 vati za moj akvarij 100*30*40. Kateri cevi so primerne za ta balast. Hvala za vaš odgovor.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, vse je odvisno od vrste balasta, ki ga nameravate kupiti. Teoretično se 2x54W balast prodaja brez kabla, brez okovja in brez vtičnice ter je specifičen za T5 cevi. Zato bi morali uporabiti T5 cevi z 54W, kar pa ne bo ustrezalo za vaš akvarij, saj je njihova dolžina 104.7cm. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
brigitte
Reference mojih neonskih luči so T8 40W 107cm za akvarij Roma 240, tega tipa neonskih žarnic pa ne najdem v vaših izdelkih. Akvarij sem kupil julija in že imam eno okvarjeno neonsko žarnico, je to normalno? Hvala za vaš odgovor.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, neonske sijalke na nosilcu ROMA 240 so dolžine 105 cm in 40 W. Izbirate lahko med Solar Natur ali pa vzamete originalne reference, to je POWER GLO in LIFE GLO neonke. Glede vaše neonske sijalke, ki ne deluje več, vas vabimo, da se obrnete na našo službo za poprodajne storitve preko sledenja vašemu naročilu. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
stephanie
Pozdravljeni,
rad bi vedel, kdaj bodo 18w cevi dolžine 60 cm spet na voljo, hvala.
rad bi vedel, kdaj bodo 18w cevi dolžine 60 cm spet na voljo, hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta referenca je trenutno v postopku dopolnjevanja zalog. Na voljo bo v 5 do 8 dneh. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
jean
dober dan, 9000k za moje zlate ribice kitajskega voila, ali je to dobro zanje? hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Priporočamo, da se obrnete na specializiran forum/blog, da izveste več o potrebah vaših rib. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
martial
Pozdravljeni. Cevi moje svetilke so T8 Ø 30 / 76 cm 25W. Katera je ustrezna dimenzija v vašem katalogu?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, neonske cevi T8 imajo premer 26 mm, sicer gre za T10. Glede na informacije, ki ste mi jih posredovali, priporočam tisto dolžine 75 cm, vendar je potrebno dolžino dobro preveriti.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
13 sporočila
laetitia
T8 Solar Natur cev je prejel poškodovano, zato sem paket zavrnil. Kaj se zdaj zgodi?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Vabimo vas, da stopite v stik z našo službo za pomoč strankam preko vašega računa Zoomalia in vaše številke naročila. Lahko nam pošljete tudi sporočilo na e-poštni naslov [email protected].
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
2 sporočila
antoine
Razumem, T8 15W torej 45 cm, ampak za eno cev raje uporabimo Solar Natur kot Solar Color, ali je to zgolj estetska izbira?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, cev solar natur je popoln spekter, identičen sončnemu, in je idealna za rast rastlin. Cev Solar Color omogoča intenzivne barve v sladkovodnih akvarijih. Spodbuja sintezo klorofila in z njim povezane fotobiološke procese rastlin. Izbor vaše neonske cevi bi moral biti predvsem v povezavi z vrsto vašega akvarija in njegovo vsebino. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
emilien
na mojem neonskem nosilcu je navedeno 74 mm, čemu ustreza 75, je združljiv ali ne z mojim nosilcem, s spoštovanjem
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Po navedbah proizvajalcev se meritve izvajajo z zatiči ali brez njih. Neon se bo prilegal brez težav. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
yann
Pozdravljeni, želel bi narediti dvojnik s cevi Solar Tropic 18W*60cm T8 in Ultra Natur 18W*60cm T8 znamke JBL. Je to dobra ideja? In kako jih postaviti, katero spredaj in katero zadaj? Lep pozdrav.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Da, ni problema za to povezovanje. Vendar pa bi bila morda bolj učinkovita natur T8 in color T8. Ni pomembno, kam postavite cevi. (morda raje postavite Natur zadaj) Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
severine
pozdravljeni, imam neon sylvania standard F15W / 54-765-T8 dayligth .... ali so ti neoni enakovredni? hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ti neoni so res ekvivalentni. Prepričajte se o združljivosti z 15W glede dolžine, torej 45 cm. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
gilles
Pozdravljeni, amater lahko opozarja, fluorescenčne cevi T8 30W solar/natur... so na voljo v dimenziji L=900. Ali resnično merijo 900? ker moji merijo 895. Kakšna je prava dolžina? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Merjenje poteka od konca neona in ne od pokrova, zaradi česar je razlika 5. S spoštovanjem, Madeline iz Zoomalie
13 sporočila
laetitia
zdravo, ali lahko damo dve žarnici t8 solar natur 30w vsako v akvarij s prostornino 160 l. Imam rastline, ribe pa so platy molly in guppy. Hvala za vaš odgovor, lepo pozdravljeni
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, To bi jim moralo popolnoma ustrezati. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
13 sporočila
laetitia
pozdravljeni, ali je mogoče v akvarij s prostornino 160 litrov namestiti 2 cevi t8 solar natur brez dodatne razsvetljave, lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Kakšno moč želite? Kakšne vrste rib imate? Vse to je pomembno, da lahko odgovorimo na vaše vprašanje. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia