Vprašanja, razprave o izdelkih
26 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
470 sporočila
michel
V biote ni mogoče povečati difuzije. Vsaj jaz ne poznam načina za to. Preizkusil sem sistem Tropica 60, ki je bil popolnoma neučinkovit. Uporabil sem veliko več plina, kot ga priporoča proizvajalec, vendar je indikator ostal moder. Michel
470 sporočila
michel
Kapljica ne reagira takoj, treba je opazovati 24 ur. 6 mehurčkov na minuto se mi zdi malo, ali rastline čez dan mehurčkajo? Imam dva kompleta CO2: JBL U502 za 240l in komplet Tropica nano 95g za 30l, oba s približno 15 do 20 mehurčki na minuto. Michel
8 sporočila
yvon
Pozdravljeni, ne, rastline ne brbotajo (kako dodati CO2?) hvala
8 sporočila
yvon
Pozdravljeni, imam JBL 160 CO2 in pravkar sem namestil drop checker, ki je še vedno moder. Kaj narediti za povečanje CO2, saj imam eno mehurčko na vsakih 10 sekund? Hvala.
470 sporočila
michel
Pozdravljeni, za to je potrebno namestiti stalni CO2 test, optimalna barva je zelena. Število mehurčkov, ki so potrebni, se razlikuje glede na pH vode. Michel
8 sporočila
yvon
Dober dan, včeraj zjutraj sem namestil protipovratni ventil, danes zjutraj imam mehurček vsakih 11 sekund za akvarij s 55 litri. Ali je to dovolj, hvala.
8 sporočila
yvon
Pozdravljeni, 4 dni že imam nameščen JBL 160, nič se ne dogaja, nič mehurčkov. Steklenico sem postavil v moj akvarij, da bi bila na 25-26 stopinjah, še vedno ni mehurčkov. Navodila sem upošteval do pike, hvala za odgovor ali odgovore.
470 sporočila
michel
Pozdravljeni, prva stvar: preverite položaj povratnega ventila, skoraj pri vhodu v akvarij mora biti. Drugič, smer puščice mora biti usmerjena proti posodi.
8 sporočila
yvon
Dober dan, od jutra imam mehurček CO2 vsakih 20 sekund, ali je to pravilno? Hvala, lep dan.
470 sporočila
michel
Zdi se mi zelo malo, za informacijo imam 2 akvarija po 240l in v vsakem difundiram približno 15 mehurčkov na minuto, da dosežem pravilno raven CO2. Michel
8 sporočila
yvon
Pozdravljeni Patrick, vse je v redu, temperatura in sledenje navodilom za uporabo. Kako lahko dobim več mehurčkov na minuto? Hvala.
8 sporočila
yvon
Oproščam se, Michel, poklical sem vas Patrick.
8 sporočila
yvon
Opravičujem se, Michel, klical sem vas Patrick. Odstranil sem protipovratni ventil, saj ni prihajalo nobenih mehurčkov. Sem ravnal pravilno? Hvala.
470 sporočila
michel
Samo za poskus ni problema, vendar pa je treba to potem spet namestiti, saj preprečuje poplave. Michel
1 sporočila
anthony
Ali moramo postaviti rezervoar, ki vsebuje izdelke, na steklo akvarija ali ga lahko postavimo pod omarico? hvala
1 sporočila
david
Pozdravljeni ANTHONY_V, vse je odvisno od temperature prostora, kjer se nahaja vaš akvarij. Če je nižja od 23 ⁰C, je priporočljivo, da ga pritrdite na steno vašega akvarija, da bo kemijski proces potekal v optimalnih pogojih.
3 sporočila
thibault
Pozdravljeni, imel sem možnost prebrati navodila in na njih piše, da je temperatura uporabe med 21° in 23°. Pri meni doma ni nikoli manj kot 25°. Ali to vpliva na delovanje naprave? Če ne, ali vpliva na hitrost porabe izdelka? Hvala vnaprej.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, temperature od 21 - 23°C, ki so navedene v navodilih, so minimalne temperature za dobro uporabo izdelka. Pri 25°C ste na idealni temperaturi, tako da v vašem primeru ne bo nobenih težav, ravno nasprotno.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
15 sporočila
hana
Pozdravljeni. Ali je treba ta sistem ponoči odstraniti?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta sistem je vedno aktiven. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
adrien
Pozdravljeni, namestil sem ta sistem pred 4 dnevi in še vedno ni mehurčkov v difuzorju, kljub temu pa v reakcijski posodi mehurči. Nepovratni ventil je pravilno usmerjen proti akvariju in difuzor je 2 cm pod površino.Veste, kaj bi bil lahko problem? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, oddajanje se začne 24 ali 48 ur po nalivanju vode v steklenico. Ste pravilno upoštevali raven in temperaturo (20 do 25 °C)? Ste pravilno upoštevali smer protipovratnega ventila? Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
4 sporočila
frederic
Pozdravljeni, ali je mogoče kombinirati CO2 komplet s črpalko za zrak?akvarij 100Lčrpalka za zrak 100Lhvala vnaprej
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, rastline potrebujejo CO₂ podnevi in proizvajajo kisik. Ponoči je nasprotno, če uporabljamo zračno črpalko, je treba, da deluje samo ponoči, sicer sistem CO₂ skorajda ne služi ničemur.
Lepo pozdravljeni,
Sandy iz Zoomalia
Lepo pozdravljeni,
Sandy iz Zoomalia
3 sporočila
didier
Pozdravljeni, mislim, da je v redu, vidim nekaj mehurčkov, ki prihajajo ven. Hvala vseeno.
3 sporočila
didier
Pozdravljeni, kupil sem ta izdelek, vendar mi ne uspe zagnati, ni mehurčkov, ki bi prišli ven. Kljub temu sem naredil kot je bilo razloženo v navodilu. Rad bi vedel, zakaj ne deluje??
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Priporočamo, da za pomoč kontaktirate službo za stranke preko vašega nadzora naročila.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
Priporočamo, da za pomoč kontaktirate službo za stranke preko vašega nadzora naročila.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia