Vprašanja, razprave o izdelkih JBL FilterStart Žive bakterije
29 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
nadia
Pozdravljeni, ali se lahko ta izdelek uporablja za gojenje kozic v akvariju z vodnimi rastlinami? Hvala za vaš odgovor.
9 sporočila
angélique
Pozdravljeni, kupil sem ta izdelek pri vas, ker se po testiranju vode zdi, da moram ob naslednji menjavi vode dodati bakterije v svoj filter. Imam filter eheim bio power 160, koliko stekleničk potrebujem in v kateri prekat naj dam ta izdelek? Hvala vnaprej!
4 sporočila
gerard
Pozdravljeni, ker se voda sesa od spodaj, morate filterstart postaviti bližje dnu, da se bakterije enakomerno razpršijo po celotnem filtru. Ne pozabite, da so bakterije občutljive na klorirano vodo. Zato za čiščenje svojih filtrov vedno uporabljam akvarijsko vodo, ki jo zavržem, namesto tiste iz pipe.
4 sporočila
gerard
Kar zadeva količino, je odvisna od prostornine vaših filtrov (to je pojasnjeno v navodilih za filterstart).
1 sporočila
pierre
Pozdravljeni, ali je primerno za morski akvarij? Hvala, Pierre
1 sporočila
bruno
Pozdravljeni. Ali trenutne temperature ne povzročajo težav pri pošiljanju, glede na to, da izdelka ne smemo hraniti pri temperaturi pod 0 stopinj?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Res je, bakterije se bojijo negativnih temperatur. Ker so izdelki shranjeni in prevažani na mestih, kjer temperatura ne pade pod 0 stopinj, je malo tveganja za bakterije.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Res je, bakterije se bojijo negativnih temperatur. Ker so izdelki shranjeni in prevažani na mestih, kjer temperatura ne pade pod 0 stopinj, je malo tveganja za bakterije.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
guillaume
Pozdravljeni,
Koliko količine dodati v akvarij Marina 360° s prostornino 10 litrov?
Hvala
Koliko količine dodati v akvarij Marina 360° s prostornino 10 litrov?
Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, odmerek za JBL Filter Start je 10 ml na 3 litre filtrirne mase. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
4 sporočila
bruno
Pozdravljeni! Za moj prihodnji zunanji filter EX Plus 1200 (200 do 500 litrov) - 1200l/h, ki ga bom kupil tukaj, koliko filterstarta potrebujem..
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, steklenička 10 ml Filterstart bo zadostovala za vaš filter. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
15 sporočila
hana
Imel bom nov akvarij. če bom v prihodnje filter mojega novega akvarija v povprečju dva tedna priključil na enega od mojih drugih akvarijev, bom res nujno potreboval nakup dodatnih bakterij?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, da, res je, ob vsaki menjavi filtra boste potrebovali bakterije.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
christelle
Pozdravljeni, želel bi vedeti, kako dolgo se lahko izdelek hrani, saj bi ga rad naročil, vendar me zanima, ali se ohrani.
Hvala
Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta izdelek je možno shranjevati eno leto.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
sébastien
Pozdravljeni, želim kupiti zunanji filter eheim 2080 pri vas in rad bi vedel, koliko flaš filterstart bakterij bi moral kupiti. Hvala za vaš odgovor.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Prostornina posode filtra 2080 vsebuje 25L filtrirne mase. Izdelek je primeren za 3L filtrirne mase, zato boste potrebovali približno 8 stekleničk. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
6 sporočila
xavier
Pozdravljeni,
Ker imate notranjo črpalko Tetra 1000+, me zanima, v kateri del naj dam FilterStart, v del filtra CF ali del BF pene?
V pričakovanju vašega odgovora.
Lep pozdrav
Ker imate notranjo črpalko Tetra 1000+, me zanima, v kateri del naj dam FilterStart, v del filtra CF ali del BF pene?
V pričakovanju vašega odgovora.
Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Priporočamo vam penasto stran BF, vendar sta obe možnosti izvedljivi. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
christelle
Pozdravljeni, kmalu bom na vaši spletni strani kupil zunanji filter EHEIM eXperience 250 za zagon akvarija s 120 L in rad bi vedel, če je ta izdelek primeren in ali zadostuje ena steklenica? Hvala vnaprej za vaš odgovor.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Prostornina rezervoarja je 6 litrov. Izdelek ustreza za 3 L filtrirne mase, torej boste potrebovali 2.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Prostornina rezervoarja je 6 litrov. Izdelek ustreza za 3 L filtrirne mase, torej boste potrebovali 2.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
pascal
Pozdravljeni,
Za zagon novega akvarija, ali lahko uporabimo FilterStart v zunanjem filtru in dodamo na primer Dénitrol od JBL v vodo akvarija?
Ali to ne pomeni preveč bakterij in v tem primeru, ali bi bilo treba izbrati samo eno metodo?
Hvala
Za zagon novega akvarija, ali lahko uporabimo FilterStart v zunanjem filtru in dodamo na primer Dénitrol od JBL v vodo akvarija?
Ali to ne pomeni preveč bakterij in v tem primeru, ali bi bilo treba izbrati samo eno metodo?
Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, res je, filterstart bi moral zadostovati za zagon vašega akvarija.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
6 sporočila
elodie
Pozdravljeni, rad bi izvedel, koliko moram dodati v moj akvarij s 30l in v mojega s 55l?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
To je izdelek, ki ga uporabljamo na filtrirnih masah filtra 10 ml na 3 L filtrirne mase. V vašem primeru raje uporabite denitrol:
https://www.zoomalia.com/animalerie/denitrol-bacteries-denitrifiantes-pour-eau-douce-p-1841.html
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
To je izdelek, ki ga uporabljamo na filtrirnih masah filtra 10 ml na 3 L filtrirne mase. V vašem primeru raje uporabite denitrol:
https://www.zoomalia.com/animalerie/denitrol-bacteries-denitrifiantes-pour-eau-douce-p-1841.html
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
1 sporočila
joseph
Pozdravljeni,
po izpraznitvi 2/3 akvarija in ponovnem polnjenju z novo vodo, ali lahko dodamo bakterije neposredno v akvarij namesto v notranjost filtra?
Hvala.
Lep pozdrav,
Joseph
po izpraznitvi 2/3 akvarija in ponovnem polnjenju z novo vodo, ali lahko dodamo bakterije neposredno v akvarij namesto v notranjost filtra?
Hvala.
Lep pozdrav,
Joseph
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, svetujemo vam, da upoštevate navodila. Lepo pozdravljeni, Sandy iz Zoomalia
4 sporočila
gerard
Pozdravljeni, osebno menim, da je izpraznitev 2/3 akvarija pretirana (razen če ni posebnega problema?); jaz obnavljam raje 1/3. Vendar pa ne poznam vaših razlogov ...
4 sporočila
xxcorentin
Pozdravljeni, lahko natančno navedete število filterstart-ov, ki jih moram uporabiti za zagon vode v mojem akvariju? Imam filter eheim 2075. Lep pozdrav, Corentin.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Vstaviti morate stekleničko. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalie