Vprašanja, razprave o izdelkih JBL CombiSet Coffret de tests pH, Fer, KH, NO2, N03, NH4, CO2
17 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
470 sporočila
michel
Pozdravljeni! V povprečju 2 leti. Nujno ob zagonu bac, kasneje so koristni le nekateri testi. Gh, Kh, No3 in Fe. Michel
1 sporočila
dylan
Pozdravljeni, kakšen je datum izteka roka uporabnosti? Datum vprašanja: 19.12.2022
1 sporočila
bertrand
Maj 2024 za nakup v decembru 2022.
1 sporočila
cedric
Zdravo, rad bi izvedel, do kdaj so uporabni vaši JBL Combi Set kompleti. Hvala
1 sporočila
bernard
06/2023
2 sporočila
patrick
Kupljeno konec marca 2021, rok trajanja do januarja 2023, kar omogoča dovolj časa za uporabo izdelkov.
1 sporočila
nicolas
Pozdravljeni, želel bi vedeti datum uporabnosti vaših kompletov Combi Set JBL. Hvala vam vnaprej.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, roki uporabnosti so naslednji: - JBL CombiSet Komplet testov pH, Fer, KH, NO2, N03 = junij 2018 - JBL CombiSet CombiSet Plus NH4 = marec 2019 Lepo pozdravljeni, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
yoan
živjo, želel bi kupiti polnila za testiranje KH, PH in NO2 blagovne znamke JBL, ali mi lahko poveste, če je primerjalna tabela vključena v izdelek in če ni, kako naj to storim?? Hvala vnaprej
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Kaj imenujete primerjalno tabelo? Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
marie-josé
Pozdravljeni, ali lahko malenkost presežemo rok uporabe? Za približno koliko časa? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, izdelek ostaja zanesljiv tudi po predlaganem roku uporabe. Te teste lahko uporabljate do 6 mesecev po datumu. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
pascal
Pozdravljeni, kdaj je datum uporabe tega kompleta?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, rok je do 06/2016. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
frederic
Pozdravljeni, ali prodajate nadomestne polnila za ta komplet?? Če da, nam lahko poveste ceno?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, pravkar smo v naš katalog dodali polnila: https://www.zoomalia.com/animalerie/coffret-combiset-de-tests-ph-fer-kh-no2-n03-p-1698.html
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
4 sporočila
xxcorentin
Pozdravljeni,
Ali mi lahko poveste, če obstaja rok uporabe za različne teste?
Če da, kateri datum je naveden na škatlah testov, ki jih imate na zalogi?
Za odgovor se vam že vnaprej zahvaljujem.
Lep pozdrav,
Corentin
Ali mi lahko poveste, če obstaja rok uporabe za različne teste?
Če da, kateri datum je naveden na škatlah testov, ki jih imate na zalogi?
Za odgovor se vam že vnaprej zahvaljujem.
Lep pozdrav,
Corentin
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, rok uporabe je oktober 2015.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia