Forum za akvaristiko

Vprašanja, razprave o izdelkih JBL Clynol Čistilec za sladko vodo

9 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Alexandre
14 sporočila
alexandre fr
Ali je škodljivo za moje želve? In voda bo ostala bolj čista in bolj čista, njihovi odpadki onesnažujejo veliko vode, tako kot ostanki hrane ...
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta izdelek ni škodljiv za vodne živali.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Thi Le
1 sporočila
thi le fr
Pozdravljeni, voda v mojem akvariju je motna zaradi slabe hrane (s katero sem že prenehal). Kljub dvema menjavama vode + čiščenju filtra v treh tednih ni izboljšanja, bi lahko Clynol kaj pomagal? Do zdaj sem uporabljal AquaSafe. Hvala vnaprej za vaš nasvet.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta izdelek bi vam moral pomagati izboljšati vašo vodo.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
angelika
1 sporočila
angelika fr
Pozdravljeni, če je sočasna uporaba Biotopola in Clynola odsvetovana, kateri izdelek je boljši?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,
Če izbirate, vam bolj priporočamo Biotopol za popolnejšo učinkovitost, saj ta izdelek ščiti tudi vaše ribe pred kakršnimi koli okužbami.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Manuella
2 sporočila
manuella fr
Pozdravljeni, imam 2 vprašanji, prosim:

Ali lahko uporabljam biotopol R in clynol skupaj?

Prej sem uporabljala clearol, ali bom z novim izdelkom prav tako zadovoljna, če v mojem akvariju v resnici ni pravih težav z "umazanijo"?

Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Močno vam odsvetujemo istočasno uporabo obeh izdelkov. Kljub temu vas ta izdelek lahko popolnoma zadovolji. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
patricia
1 sporočila
patricia fr
Pozdravljeni, kakšna je razlika med Clynol in Clareol od JBL? Lahko se uporabljata dopolnilno?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Clynol vodi dodaja minerale, medtem ko Clearol globinsko čisti (tudi najmanjše delce). Lahko izmenično uporabljate oba, vendar pazite, da jih ne mešate. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo