Vprašanja, razprave o izdelkih JBL Clynol Čistilec za sladko vodo
9 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
14 sporočila
alexandre
Ali je škodljivo za moje želve? In voda bo ostala bolj čista in bolj čista, njihovi odpadki onesnažujejo veliko vode, tako kot ostanki hrane ...
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta izdelek ni škodljiv za vodne živali.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
thi le
Pozdravljeni, voda v mojem akvariju je motna zaradi slabe hrane (s katero sem že prenehal). Kljub dvema menjavama vode + čiščenju filtra v treh tednih ni izboljšanja, bi lahko Clynol kaj pomagal? Do zdaj sem uporabljal AquaSafe. Hvala vnaprej za vaš nasvet.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta izdelek bi vam moral pomagati izboljšati vašo vodo.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
angelika
Pozdravljeni, če je sočasna uporaba Biotopola in Clynola odsvetovana, kateri izdelek je boljši?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Če izbirate, vam bolj priporočamo Biotopol za popolnejšo učinkovitost, saj ta izdelek ščiti tudi vaše ribe pred kakršnimi koli okužbami.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Če izbirate, vam bolj priporočamo Biotopol za popolnejšo učinkovitost, saj ta izdelek ščiti tudi vaše ribe pred kakršnimi koli okužbami.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
2 sporočila
manuella
Pozdravljeni, imam 2 vprašanji, prosim:
Ali lahko uporabljam biotopol R in clynol skupaj?
Prej sem uporabljala clearol, ali bom z novim izdelkom prav tako zadovoljna, če v mojem akvariju v resnici ni pravih težav z "umazanijo"?
Hvala
Ali lahko uporabljam biotopol R in clynol skupaj?
Prej sem uporabljala clearol, ali bom z novim izdelkom prav tako zadovoljna, če v mojem akvariju v resnici ni pravih težav z "umazanijo"?
Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Močno vam odsvetujemo istočasno uporabo obeh izdelkov. Kljub temu vas ta izdelek lahko popolnoma zadovolji. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
patricia
Pozdravljeni, kakšna je razlika med Clynol in Clareol od JBL? Lahko se uporabljata dopolnilno?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Clynol vodi dodaja minerale, medtem ko Clearol globinsko čisti (tudi najmanjše delce). Lahko izmenično uporabljate oba, vendar pazite, da jih ne mešate. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia