Forum za akvaristiko

Vprašanja, razprave o izdelkih JBL Biotopol Mehek vodni koncentrat

93% stranke

priporočam ta izdelek

16 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
dominique
2 sporočila
dominique fr
Pozdravljeni, zmotil sem se pri izdelku, hotel sem biotopond za moj bazenček, naročil pa sem ta izdelek. Moje vprašanje: ali lahko ta izdelek biotopol damo v ribnik? Hvala za vaš odgovor.
Jerome
1 sporočila
jerome fr
Pozdravljeni, da, lahko ga uporabite za pripravo vode. Ravnajte se po odmerku, vedoč, da prekomerno doziranje nima posledic.
dominique
2 sporočila
dominique fr
Dober dan, hvala JEROME V za ta odgovor, Dominique.
Julien
1 sporočila
julien fr
Pozdravljeni, ali je ta izdelek učinkovit za odstranjevanje/nevtralizacijo bakrovih ostankov po fungicidnem tretmaju? Po tem tretmaju nameravam v akvarij dodati kozice in me skrbi, da menjave vode ne bodo dovolj. Hvala
Jérémy
155 sporočila
jérémy fr
PozdravljeniPo terapiji je treba v filter dodati aktivno oglje (vsaka znamka ima svoje oglje v obliki pene ali česa drugega) za nekaj dni po koncu terapije, da se odstranijo škodljive snovi. Nato oglje odstranite in zavrzite. Uporablja se le enkrat in ga ne smete pustiti predolgo v akvariju. Osebno nikoli ne uporabljam sredstva za kondicioniranje vode.Lep pozdravJérémy
Jean-François
1 sporočila
jean-françois fr
Vodni kondicioner se uporablja samo ob menjavah vode v akvariju. Omogoča nevtralizacijo učinkov klora in drugih obdelovalnih sredstev v vodi iz pipe. V primeru uporabe osmoze vode je ta izdelek nepotreben.
Yann
1 sporočila
yann fr
Pozdravljeni,Po tehničnem listu JBL je baker eden izmed fiksnih substanc.Lep pozdrav,
Mathieu
1 sporočila
mathieu fr
Pozdravljeni, ali lahko ta kondicionator uporabim za moj akvarij z zlatimi ribicami ali pa potrebujem drugačnega za hladno vodo? Hvala. Mathieu
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta balzam je primeren za vaš akvarij z zlatimi ribicami. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Caroline
1 sporočila
caroline fr
Pozdravljeni, rad bi vedel, ali lahko uporabim ta izdelek za akvarij z beto (tisti posebej za bete ni na voljo)? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta izdelek za kondicioniranje je primeren za vse sladkovodne ribe, vključno z bettami. Pomembno je, da se natančno upoštevajo navodila za uporabo in navedene količine.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Ravindra
1 sporočila
ravindra fr
Pozdravljeni, želel bi vedeti, kdaj boste imeli na zalogi Biotopol - sredstvo za pripravo sladke vode, 5 litrov, prosim? Hvala. Lep pozdrav.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta izdelek je trenutno pri našem dobavitelju razprodan. Na žalost ne moremo podati roka za ponovno založitev pakiranja 5L. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Isabelle
3 sporočila
isabelle fr
Za prvo postavitev akvarija s 240l je potrebno ta izdelek dodati v vodo? In izdelek z bakterijami?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ta izdelek res morate dodati v vodo. Flaška s 250 ml omogoča obdelavo do 1000L vode. Glede bakterij vam lahko svetujemo "Tetra aqua safestart za hiter zagon akvarija": potrebovali boste dve 100ml flaški za vaš akvarij.https://www.zoomalia.com/animalerie/tetra-aqua-safestart-pour-le-demarrage-rapide-de-l-aquarium-p-5301.html Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Pierre
1 sporočila
pierre fr
Pozdravljeni, rad bi vedel, kakšna je razlika med tem izdelkom, torej biotopolom, ki je pripravek za obdelavo vode, in izdelkom z bakterijami za razkroj dušikovih spojin v sladki vodi, denitrolom. To me zanima, ker sem ravnokar pridobil akvarij. Hvala vnaprej.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,Biotopol: kondicionir za vodo bistveno nevtralizira klor. Dénitrol: zagotavlja denitrifikacijske bakterije.Lep pozdrav,Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo