Vprašanja, razprave o izdelkih
7 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
julien
Pozdravljeni, želim kupiti izolacijo za pasjo uto s ploščato streho velikosti L, vendar notranje dimenzije niso navedene za izbiro izolacije. Katero naj izberem? Največjo?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, te izolacije so zasnovane za pasje ute Natura znamke TRIXIE, katerih referenčne številke so navedene pri vsaki oznaki. Če vaša pasja uta ni iz te serije, morajo biti njene dimenzije točno enake kot pri ustrezajočem modelu Natura: takrat lahko izberete ustrezno velikost. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
sandrine
Pozdravljeni, ali se majhen model prilagaja na ravno streho naravnega pasjega boksa velikosti L? Hvala za vaš odgovor.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, za ploščato strešno kletko Natura velikosti L je potrebno vzeti referenco 31186. Manjša velikost ne bo ustrezala. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
muriel
Pozdravljeni, imam pasjo uto Fetplast z ravno streho in odprtino na levi strani. Rad bi vedel, če bi izolacija Thermo'Dog ustrezala, ker sem videl, da je odprtina na desni strani, ali je mogoče spremeniti stran odprtine. Zahvaljujemo se vam za vaš odgovor. To je nujno, saj sem v gorah in sneg prihaja. Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Na žalost ne morete obrniti vnosa.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Na žalost ne morete obrniti vnosa.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
françoise
Zdravo, rad bi vedel, za kaj ustrezajo mere 93x55x57, prosim za dolžino, višino, širino, morda. Naročiti bom za svojega psa, ampak ne vem, če so dimenzije primerne za mešanca med pirenejskim ovčarjem in border collijem. Želim jo kupiti, ker ima rad svoj prostor, toda spi v hiši, zato me skrbi, ali mu ne bo prevroče, kaj svetujete? Zdi se mi ugodna po ceni, hvala za vaš odgovor.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta članek ni pasja uta, ampak izolacija za naslednjo pasjo uto: https://www.zoomalia.com/animalerie/niche-a-toit-plat-pour-chien-natura-p-9251.html
Dimenzije so DolžinaxŠirinaxVišina
Lep pozdrav,
Christelle iz Zoomalia
Dimenzije so DolžinaxŠirinaxVišina
Lep pozdrav,
Christelle iz Zoomalia