Čistoča mladička

2 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Stéphane
3 sporočila
stéphane fr

Pozdravljeni, 

sem srečni lastnik majhnega Jack Russel mladička, starega malo več kot en mesec. 

Od prvega dne brez težav lula na svoji blazinici. Vendar pa še vedno kaka v stanovanju, čeprav ga redno peljem ven v upanju, da bo opravil potrebo na prostem.

Kaj mi svetujete? 

Hvala za vaše nasvete ;)

Stéphane

Elodie
135 sporočila
elodie fr

Pozdravljen Stéphane,

tu je članek, ki smo ga objavili: https://www.zoomalia.com/blog/article/eduquer-son-chiot.html#proprete

Nato ga nagradite takoj, ko se pokaka, in to storite zunaj, takoj zatem. Nikoli ko se vrnete domov, sicer bo mislil, da je dobra akcija, da se vrne domov :)

Elodie iz Zoomalia

aurelie
1 sporočila
aurelie fr

Pozdravljeni, imam tudi majhnega yorka, starega 4 mesece, ki ne razume, da mora opravljati potrebo zunaj. Ko ga vidim, da to počne, ga dam ven, ampak se zdi, da ne razume. Sem celo malo strog do njega in imam vtis, da me včasih boji.

Kako biti bolj sproščen z njim in mu pomagati razumeti, da mora opravljati potrebo zunaj, da bo manj plašen?

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo