Vprašanja, razprave o izdelkih Čistilo za kletko Simple'n'Clean

100% stranke

priporočam ta izdelek

8 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
emilie
2 sporočila
emilie fr
Pozdravljeni. Ali se lahko izdelek uporablja na lesu? Je nevarno, če ga ena od mojih miši poje? Hvala vnaprej.
Laurine
38 sporočila
laurine fr
Pozdravljeni, ali je ta izdelek brez izpiranja?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ta izdelek se uporablja brez izpiranja. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
Léna
2 sporočila
léna fr
Pozdravljeni, Ali je ta izdelek primeren tudi za podgane? Vem, da je govora o glodavcih, vendar bi rad imel točno informacijo. Hvala vnaprej za vaš odgovor.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, da, ta izdelek lahko popolnoma uporabite za čiščenje kletke vašega podgana. Lep pozdrav, Christelle iz Zoomalia
Denis
6 sporočila
denis fr
Pozdravljeni, med transportom moje dostave sta se moja 2 čistila izpraznila do polovice zaradi slabo zaprtih pokrovčkov. Lahko prosim izkažete trgovsko gesto in mi pošljete enega nazaj kot kompenzacijo? Poleg tega je bilo to moje prvo naročilo pri vas!
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, da bi rešili vašo težavo, morate kontaktirati službo za stranke na telefonu 0892 494 028, med 14:30 in 17:30.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
ANDREE
1 sporočila
andree fr
PREMALO PODROBNOSTI JE ČISTILO NEVARNO???? ALI JE POTREBNO ODSTRANITI PTICE IN IGRAČE, SEMENA, KO NAMERAVAMO UPORABITI TA IZDELEK? SEM NOVA NA TEM SPLETNEM MESTU
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta čistilo ni nevarno, vendar morate dejansko odstraniti vse predmete in ptice, ko čistite kletko. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo