Vprašanja, razprave o izdelkih Čistilo za kletko Simple'n'Clean
8 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
2 sporočila
emilie
Pozdravljeni. Ali se lahko izdelek uporablja na lesu? Je nevarno, če ga ena od mojih miši poje? Hvala vnaprej.
38 sporočila
laurine
Pozdravljeni, ali je ta izdelek brez izpiranja?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta izdelek se uporablja brez izpiranja. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
2 sporočila
léna
Pozdravljeni, Ali je ta izdelek primeren tudi za podgane? Vem, da je govora o glodavcih, vendar bi rad imel točno informacijo. Hvala vnaprej za vaš odgovor.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, da, ta izdelek lahko popolnoma uporabite za čiščenje kletke vašega podgana. Lep pozdrav, Christelle iz Zoomalia
6 sporočila
denis
Pozdravljeni, med transportom moje dostave sta se moja 2 čistila izpraznila do polovice zaradi slabo zaprtih pokrovčkov. Lahko prosim izkažete trgovsko gesto in mi pošljete enega nazaj kot kompenzacijo? Poleg tega je bilo to moje prvo naročilo pri vas!
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, da bi rešili vašo težavo, morate kontaktirati službo za stranke na telefonu 0892 494 028, med 14:30 in 17:30.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
andree
PREMALO PODROBNOSTI JE ČISTILO NEVARNO???? ALI JE POTREBNO ODSTRANITI PTICE IN IGRAČE, SEMENA, KO NAMERAVAMO UPORABITI TA IZDELEK? SEM NOVA NA TEM SPLETNEM MESTU
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta čistilo ni nevarno, vendar morate dejansko odstraniti vse predmete in ptice, ko čistite kletko. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia