Isis, Horus, Venera, Snežinka in Obsesija sodelujejo na natečaju FDJ-ja za nastop na srečkah s praskanjem
Pozdravljena Nadège,
Super je, da so bili vaši mački izbrani za to reklamo. Upam, da nas boste v primeru izvolitve vaših mačk obvestili o tem. Držim pesti za njih.
Lep pozdrav.
Isis, Horus, Venera, Snežinka in Obsession sestavljajo igralsko zasedbo za francoske igre združenja za "praskanje dlak". Glasovanje se začne danes, 18. junija, ob 9. uri in bo trajalo 15 dni (pravzaprav je preloženo na jutri, ker je na spletnem mestu težava), tukaj je spletna stran: casting-fdj.fr. Da jih najdete, izberite mačke in nato mesto: Dourdan. Hvala vsem, ki boste glasovali za moje male obraze, ne oklevajte glasovati za vseh 5 in čim večkrat, celo vsak dan, če ni preveč zahtevano. Hvala vsem
Za spoznavanje mojih malih obrazov obiščite moj blog: isis.blog4ever.com
Hvala, Odile
Če želite glasovati poleg stiskanja pesti, je tukaj spletna stran: casting-fdj.fr. Da jih najdete, razvrstite tako, da izberete mačke, nato mesto: Dourdan.
glasovanje je preloženo na september zaradi težav z internetno stranjo za glasovanje, škoda, moji ljubljenčki so bili dobro uvrščeni
Oprostite, ker se nisem vrnil prej
BRAVO !!!!! Rezultati avdicije za moje ljubke Mucke med 8797 mačkami Snežinka na drugem mestu z 5837 glasovi Venera na 29. mestu z 1647 glasovi Isis na 30. mestu s 1535 glasovi Obsesija na 31. mestu s 1516 glasovi Horus na 32. mestu s 1506 glasovi
Na žalost so iz prvih 20 žirija izbrali za pomladk, ki bodo izšli aprila
Ker so bili med že naprodajnimi pomladki Maine Coon, mojega Snežinka niso izbrali, vzdih Vzeli so 5 mačk, ki so se dobro razlikovali od tistih pomladkov, ki so že bili naprodaj naslednja avdicija, in znova poskusimo, saj tokrat ni Maine Coona, moj veliki dojenček (7 k 800) ima vse možnosti Vesele božične praznike vsem