Vprašanja, razprave o izdelkih
10 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
pamela
živjo, rad bi vedel, ali je to aerosol ali dimna bomba?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, gre res za dimno bombo. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalie
1 sporočila
andré
Pozdravljeni,
želel bi vedeti, ali je 75 ml steklenička enaka tisti, ki je opisana na spletni strani podjetja Beaphar, na kateri piše Mini-Fogger insekticid za stanovanja za 4 mesece in za površino 25 m².
želel bi vedeti, ali je 75 ml steklenička enaka tisti, ki je opisana na spletni strani podjetja Beaphar, na kateri piše Mini-Fogger insekticid za stanovanja za 4 mesece in za površino 25 m².
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, to je pravilen.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
2 sporočila
carole
Pozdravljeni, Ne razumem dobro odgovorov Sandy, ki pravi, da steklenička s 75 ml zdravi 50 m2 in da steklenička s 200 ml zdravi 70 m2. Razmerje med 200 ml in 75 ml je 2,66. Torej, po mojem mnenju, če steklenička s 75 ml zdravi 50 m2, bi steklenička s 200 ml morala zdraviti približno 130 m2. Prosimo, razjasnite mi to preden oddam naročilo, ki bo ustrezalo površini, ki jo moram obdelati. Hvala za vaš odgovor.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Potrjujemo, da kot je navedeno na vsakem izdelku, 75 ml obdela 50 m² in 200 ml obdela 70 m². Gre za dimno bombo, ki ne more obdelati površine večje od 70 m² hkrati.
Lep pozdrav,
Madeline iz Zoomalia
Lep pozdrav,
Madeline iz Zoomalia
2 sporočila
carole
Pozdravljeni, ne razumem dobro odgovorov Sandy, ki pravi, da flaška 75 ml obdela 50m2 in da flaška 200 ml obdela 70m2. Vendar pa por
2 sporočila
isabelle
Pozdravljeni, 75 ml ustreza kolikšni površini v hiši? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Steklenička s 75 ml zadošča za obdelavo 50 m² površine.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
Steklenička s 75 ml zadošča za obdelavo 50 m² površine.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
2 sporočila
martine
katero velikost izbrati glede na površino?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Steklenička s 200 ml zadošča za obdelavo 70 m2.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia