Imeti mačko v majhnem stanovanju

8 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Ophelie
2 sporočila
ophelie fr

Pozdravljeni,

Sem študentka in ravno načrtujem posvojitev mucka, vendar bi rada dobila mnenje o tem, kako bo rasel in živel v stanovanju. Nameravam mu kupiti več mačjih dreves in praskalnikov. Stanujem v 28 m² velikem stanovanju v prvem nadstropju. Poleg tega se ob koncih tedna vračam k staršem, ki živijo 30 minut vožnje stran, in tam imajo že šest mačk.

Ali mislite, da se bo moj mucek lahko razcvetal v teh razmerah? Ker nikakor nočem, da bi bila nesrečna ali pod stresom.

Vnaprej hvala.

Sandy
81 sporočila
sandy fr

Pozdravljeni, 

Mislim, da bo tvojemu mucku zelo lepo, če mu boš nudil veliko ljubezni.

Vendar ne priporočam, da ga vzameš k staršem, če imajo vrt, saj bo, ko bo enkrat okusil svobodo, zanj malce težko ostati zaprt v stanovanju.

Se vidimo kmalu

Ophelie
2 sporočila
ophelie fr

Hvala za vaš odgovor :)

Ampak me skrbi, da bi ga pustila samega v stanovanju, če me ni. Torej, če ga ne spuščam ven, ali se lahko navadi na dva teritorija?

genevieve
161 sporočila
genevieve fr

mačke imajo rade SVOJE ozemlje z razdelilcem za brikete in skodelico vode ter mačjim straniščem, tako ne bo NOBENIH težav. Še posebej, če ga vzameš kot majhnega, se bo navadil

Marlène
2 sporočila
marlène fr

Pozdravljeni,

Pred 3 tedni sem posvojil mucko, med tednom je z mano v stanovanju, ob koncih tedna pa jo vzamem s seboj k staršem, če grem (cca 45 minut vožnje), zaenkrat gre vse dobro. Oni imajo hišo, vendar je ne puščam ven. 

Leonardo
67 sporočila
leonardo fr

ah ok super

Nathalie
2 sporočila
nathalie fr

38808@RGPD.fr
11 sporočila
če ima česa za zabavo, potem ne bi smel biti nesrečen. na tej spletni strani boš našel didaktične igrače za mačke, celo članek

Vsi vedo, da mačka večji del dneva prespi. Toda ko je budna, je pomembno, da ima nekaj za početi, da se ne dolgočasi in ne počne neumnosti.

Zato obstaja široka paleta didaktičnih igrač, ki lastnikom mačk omogočajo, da pustijo svojega ljubljenčka brez skrbi.

Med igračami najdemo takšne z žogicami ali mišmi, skritimi v notranjosti, tunele, igralne proge in celo preproge za razvoj čutov.

Te igrače mački nudijo zabavo in jo ohranjajo aktivno. Tako kot divja mačka, ki bi lovila, ta opravila ohranjajo njene čute budne. Zato bo ponavljala instinktivne gibe.

Mačka, ki se ne dolgočasi, je zadovoljna mačka, ki ne bo delala napak, kot so praskanje kavčev, napadanje rastlin ali kakšne druge neumnosti, ki jih lahko doseže.

Zato je zelo pomembno, da ji ponudimo didaktične igrače, ki bodo razveselile vse.

Claire
4 sporočila
claire fr

Dvanajst let sem živel z mačkom v stanovanju in poleti v hiši z vrtom. Ves ta čas sem imel srečno mačko dvanajst mesecev na leto.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo