Vprašanja, razprave o izdelkih Igrača tunel za kunce

7 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
dominique
1 sporočila
dominique fr
Pozdravljeni Zoomalia! Zanima me, ali je tunel mogoče razstaviti, saj bi ga rada oprala v pralnem stroju, vendar me skrbi, da bi žična opora v notranjosti zarjavela. Lep pozdrav, Chloé
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ne, ta tunel se ne da razstaviti. Priporoča se, da ga operete z gobico. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
AUDREY
2 sporočila
audrey fr
Pozdravljeni, ali se ta tunel lahko zloži za prevoz? Ali lahko izberemo barvo, pri čemer mora biti enaka kot barva tunela s 4 vhodi, ki je združljiv? Hvala!
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta tunel se zloži sam vase za lažje shranjevanje in prevoz. Barva se lahko razlikuje glede na zalogo dobavitelja, žal vam ne moremo zagotoviti določene barve. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Marine
1 sporočila
marine fr
Pozdravljeni, rad bi vedel, ali lahko dvomesečni in dva tedna star kunec pasme belier vstopi? Najlepša hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Da, to je primerno za kunca z ušesi navzdol. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
justine
18 sporočila
justine fr
Pozdravljeni, ali se lahko predor skrči? Hvala vnaprej.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta predor je treba pustiti razprt. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo