Vprašanja, razprave o izdelkih Igrišče in brlog
19 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
justine
Pozdravljeni, rad bi vedel, ali bi bilo primerno za oktone?
3 sporočila
carine
Pozdravljeni. Ta igra je bolj primerna za majhne glodalce, kot so mongolske puščavske miši.
1 sporočila
alexia
Pozdravljeni, je ta izdelek primeren za peske? Ali veste, iz katerega lesa je narejen? Hvala
1 sporočila
elea
Pozdravljeni, kupila sem igračo za moje puščavske miši in hitro so jo začele uporabljati haha, navdušene so nad tem in velikost ustreza njihovim telesom (velika velikost). Ne vem, iz kakšnega lesa je narejena, vendar glodajo le gladke dele in ne pogoltnejo glodanja, zdi se mi, da ni smolnati les, zato mislim, da ni velik problem. Lep dan vam želim. Éléa
2 sporočila
karine
Pozdravljeni, kmalu bom dobil ruskega hrčka in me zanima, če bi bilo mogoče uporabiti to igračo za izdelavo kopeli z zemljo?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta igrača bo popolna za ruskega hrčka, ki se bo z veseljem igral z riljenjem v lesnih sekancih. Ni primerna za kopel zemljo. Slednja ni priporočljiva za male glodavce, kot so hrčki. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
estelle
Pozdravljeni, Ali je ta igra primerna za podgane? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta igra ne bo primerna za podgane, saj bo pretesna. Primerna je za hrčke, pritlikave hrčke in mongolske puščavske miši.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
lalie
Kakšno velikost mi priporočate za zajca?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta vrsta igre je zasnovana izključno za male glodalce in ne bo primerna za zajca.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
maxime
Živjo, imam ruskega hrčka. Kakšno velikost igralnega stolpa mi priporočate?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Majhen stolp bo primeren za vašega ruskega hrčka. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
charles
Pozdravljeni, Katera vrsta stelje je primerna za to igro? Ali je stelja iz konoplje, posebej za glodavce, ustrezna?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, stelja iz lesnih sekancev je lažja in manj gosta, zato je bolj primerna, lahko pa po želji uporabite tudi konopljino steljo. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
logan
Pozdravljeni, posvojil bom dve majhni dihurki in zanima me ta stolp; katero velikost mi priporočate? Ker ne vem, kako velika je odrasla dihurka, se bojim, da najmanjša morda ne bo dovolj velika, da bi imela dovolj prostora.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Priporočamo vam naslednji model: Natural Living igralni stolp, 25 × 24 × 20 cm. Lep pozdrav, Christelle iz Zoomalie
11 sporočila
gabrielle
Dober dan, menite, da bi večji od obeh igralnih stolpov ustrezal korejskemu veverici? Hvala za vaš odgovor.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Za vašega korejskega veverička ne bi smelo biti nobenih težav. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
sandrine
Na drugi strani sta 2 osebi navedli, da je ta stolp nevaren za hrčke, ena izmed njih pa je rekla, da je njen mladi hrček umrl v njem. Želel bi si pridobiti več informacij o varnostnem vidiku tega stolpa, prosim, od vašega dobavitelja. Sam menim, da bi morala biti nevarnost okoliščinsko opredeljena, da bi lahko stolp uporabljali pravilno, saj se mi zdi, da je dobra igrača za hrčke, ki jim omogoča kopanje, če njihov lastnik nima dovolj velike kletke, da bi vanjo dal 20-30cm stelje. Hvala vam vnaprej za vaš odgovor.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ti izdelki so primerni za varnost hrčkov. Seveda pa je možno, da bi večji hrčki ali drugi glodalci težko prišli skozi vhodno luknjo in ostali ujeti.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia