Vprašanja, razprave o izdelkih Modul za igro LAB
12 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
ludivine
Pozdravljeni, imam kletko Rody 3 solo, je ta modul združljiv?Hvala
2 sporočila
kevin
Pozdravljeni, imam kletko combi 1, ali jo lahko uporabim na svoji kletki? Lep pozdrav, Jennifer
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta modul je združljiv z vašo kletko Combi 1. Lepo pozdrav, Ekipa Zoomalia
6 sporočila
alexandre
Združljiv z rodylounge?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, samo izdelki Zolux so medsebojno združljivi. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalia
2 sporočila
sandrine
Dober večer, samo da vprašam, katera igra je to in kaj počne? Hvala vnaprej.
11381 sporočila
zoomalia
Živijo, Ta modul, povezan s tubami in drugimi razširitvami Ferplast, tvori labirint za vašega glodalca. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
manon
Pozdravljeni, oprostite, ampak rad bi vedel, ali ta dodatek ustreza moji kletki. V enem od komentarjev je navedeno, da ustreza, vendar bi rad dobil vašo potrditev. Vnaprej hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ne moremo vam zagotoviti, da se bo ta modul prilegal vaši kletki Savic. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
neigelyne
Pozdravljeni, kupil sem kletko SPELOS, ki je podobna tisti, ki jo ponujate COMBI 1. Ali so vaši izdelki FERPLAST združljivi z mojo kletko? Hvala vnaprej
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ti moduli so združljivi samo s kletkami Ferplast. Žal mi je! S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
manon
Pozdravljeni, ali so izdelki blagovne znamke FERPLAST združljivi s kletko HABITRAIL? Hvala vnaprej
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ne, Ferplast izdelki niso združljivi z Habitrail izdelki. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia