Vprašanja, razprave o izdelkih Igrački tunel s 4 vhodi za zajca
11 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
2 sporočila
valerie
Pozdravljeni, zanima me, kdaj bo ta tunel ponovno na voljo. Oklevam z nakupom belega tunela dolžine 1m15, raje bi imel tistega z več vhodi, vendar opažam, da oba modela nista na voljo.
2 sporočila
laëtitia
Dober dan, kdaj bo na voljo vhod št. 4 v predoru?
4 sporočila
fabienne
Da, če želite, jaz nikoli ne perem, moj zajec je čist, s tem nimam težav. Lep pozdrav, Fabienne, stranka zoomalije. PS: če imate še kakšna vprašanja, vam z veseljem odgovorim. Lep dan
4 sporočila
fabienne
Tri vhodi so zame dovolj; poleg tega lahko izstopijo skozi sredinsko odprtino, skozi katero gre samo glava. Moj ima že leto dni in lahko rečem, da je zelo trpežen, saj lahko zajci res hitro pridejo noter in (še preden se namestijo) že spet hitro pridejo ven. Lep pozdrav, Fabienne, stranka Zoomalia
2 sporočila
mélissa
Pozdravljeni, zanimalo bi me, ali je mogoče izbrati barvo? Lep pozdrav.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, barve ne morete izbrati, saj se spreminja glede na zaloge dobavitelja. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
4 sporočila
fabienne
Zame, sem prejel isto kot na sliki
5 sporočila
lucie
Pozdravljeni, ali lahko ta tunel uporabimo za morskega prašička? Zdi se precej širok, kajne? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Res, ta tunel bo primeren za vašega morskega prašička. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
4 sporočila
fabienne
Mislim, da lahko to uporabite za vašega morskega prašička, tudi jaz imam morskega prašička in menim, da je ta žival izjemna, obožuje masaže, oglaša se, obstaja več različnih zvokov, najboljše je, ko mi vsak dan pove za vitamin (ola), ampak na koncu jo vzamem v naročje, ji dam tabletko in ji je všeč, preveč enostavno. Lep pozdrav, Fabienne, stranka Zoomalije
3 sporočila
jenny
Pozdravljeni, želel bi vedeti, ali to lahko operemo? Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta izdelek je iz najlona, lahko ga perete ročno.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia