Vprašanja, razprave o izdelkih Igrača za ptice Zolia Perle

5 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Isabelle
3 sporočila
isabelle fr
To resnično izgleda kot les vinske trte. Moje nimfe obožujejo to igračo.
Fabrice
5 sporočila
fabrice fr
Hvala vsem za vaš odgovor!
Fabrice
5 sporočila
fabrice fr
Pozdravljeni,Kakšna vrsta lesa je uporabljena za to igračo?Hvala.
Jessica
7 sporočila
jessica fr
To mora biti nekakšna vrba, vendar za ptice ni nobene nevarnosti. Moji neodtujivi ljubljenčki obožujejo trgati to. Že večkrat sem jih kupil. Zelo priporočam.
vanessa
1 sporočila
vanessa fr
To je trta.. prepoznana po zvijanju... moje papige se niso zmenile zanjo, toda činčile so jo cenile!
Michèle
2 sporočila
michèle fr
Uf, žal mi je, vendar ne vem, katere vrste lesa je bila uporabljena. Vse, kar vam lahko povem, je, da so ga moji valižanski papagaji oboževali in jim je dolgo trajalo, da so ga olupili. To me spominja, da sem kupil še enega in ga bom postavil zanje. Bodo zelo veseli!!!!

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo