Forum za akvaristiko

idealni akvarij za zlato ribico?

2 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Noura
2 sporočila
noura fr

Pozdravljeni, rad bi zamenjal akvarij, saj je moj precej premajhen za mojega zlato ribico komet (14L). Seveda tega nisem vedel, ko sem jo kupil in prodajalci so se dobro skrili, da mi povejo, da se bo podvojila v velikosti ... Moj proračun je omejen na 90 evrov za akvarij, saj bi rad kupil tudi omarico zanj

Hvala za vaš odgovor :)

Sandy
81 sporočila
sandy fr

Pozdravljena Noura,

Zagotovo boš lahko našla nekaj, kar ti bo všeč, če slediš tej povezavi:

https://www.zoomalia.com/animalerie/aquarium-de-0-a-100-l-c-185-1.html

Nekateri so zelo dobri in že opremljeni z razsvetljavo, ogrevanjem in filtracijo.

Lep dan

Jean-Pierre
404 sporočila
jean-pierre fr

Dober večer, Noura,

glede "zlate ribice" je treba poudariti, da so v Franciji uvrščene v kategorijo "hišnih ljubljenčkov" glede na njihovo število in da, ne da bi se držali zakonske omejitve (ki govori o 200 l./ribico), lahko upoštevamo priporočeni volumen najmanj 50 l./ribico (predvsem ne poslušaj prodajalcev).

Če tega ne boš upoštevala, se ti obetajo neprijetnosti, izgube denarja in predvsem izgubo zanimanja za akvaristiko.

Za akvaristiko je potrebno imeti potrpljenje.

Oglej si poglavje "Izdelava akvarija", ki ti bo dalo potrebne informacije.

Akvaristični pozdrav.   

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo