Vprašanja, razprave o izdelkih IAKO Foin de Crau Bio AOP - 20L

87% stranke

priporočam ta izdelek

7 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
ISABELLE
2 sporočila
isabelle fr
Pozdravljeni, iščem seno brez lucerne in z nizko vsebnostjo kalcija. Kaj bi mi svetovali? Hvala vnaprej, lep pozdrav
sylvie
4 sporočila
sylvie fr
Pozdravljeni, to seno uporabljam za svoje kokoši in prepelice, ker je manjše tveganje za praske kot pri slamI.
nathalie
2 sporočila
nathalie fr
Pozdravljeni, pred časom sem bral, da vsebuje seno iz Crau več kalcija kot druga sena. Če želimo za svojega kunca zmanjšati vnos kalcija, bi bilo bolje izbrati drugo seno.....
Carole
2 sporočila
carole fr
Res je, seno iz Crauja je bogato z minerali, vključno s kalcijem... kar zadeva mene, svojim morskim prašičkom to seno občasno dam, vendar jim vsakodnevno dajem travniško seno, na primer bio seno od Hamiforma,
Alice
5 sporočila
alice fr
Pozdravljeni,

Res je, seno iz Crau je zelo bogato s kalcijem. Za našega morskega prašička, ki je imel težave z ledvičnimi kamni in se mora izogibati kalciju, nam je veterinar priporočil naravno Timothy seno. Prav tako se moramo izogniti nekaterim zelenjavam, kot so regrat ali endivija.
maggy
8 sporočila
maggy fr
živjo.. jaz dam svojim činčilam seno iz Crau, kar mi je svetoval veterinar, vendar to ne preprečuje, da bi jim zobje zelo hitro rasli, zato so hospitalizacije za piljenje vsak mesec ali vsake tri mesece.. mislim, da je to seno polno kalcija in ravno sem na točki, da ga zamenjam za seno Timothy hay... kar bo verjetno boljše .. bomo videli
Alice
5 sporočila
alice fr
Namesto ali poleg sena Timothy Hay nam je veterinar svetoval tudi Cunipic Vetline Renal Detoxication (da, da, prvotno za zajce, vendar ga priporočajo tudi za morske prašičke). Glede na ceno ga damo samo tisti, ki ima težave z ledvicami, vsak dan obilo pest poleg običajnega sena. Odkar smo spremenili prehrano, očitno nima več težav (poleg kamnov je spuščala neke vrste majhne zelo goste bele urinske izločke, kar se je prenehalo).
Karine
3 sporočila
karine fr
PozdravljeniEden najboljših vrst sena z nizko vsebnostjo kalcija in bogatim z dolgimi stebli je posušena timotejka. Na splošno so zajci do tega sena zelo navdušeni, seveda, če je dobre kakovosti.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo