Čiščenje zajca

4 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Léonie
1 sporočila
léonie fr
Pozdravljeni, želel sem vedeti, ali lahko umijem svojega zajca, ker zelo močno diši.
Clara
1 sporočila
clara fr
Zdravo, Da, lahko umijete svojega zajčka, obstajajo šamponi, posebej narejeni za to
Laura
3 sporočila
laura fr
Pozdravljeni, odgovarjam pozno, toda predvsem ga ne umivajte, zajci so živali, ki so zelo občutljive na stres. Tako kot mačke se umivajo sami. Svetujem vam, da zamenjate tla, na katerih se nahaja. Če je v majhni kletki z samo steljo, je to razlog, zakaj ne diši dobro.
dominique
4 sporočila
dominique fr
torej, če živi v kletki, bo treba kupiti mačji WC in mu menjati steljo vsak dan ali vsak drugi dan, preostanek kletke pa je treba čistiti vsaj dvakrat na teden in ga spuščati ven vsaj 4 ure na dan ;)
Lauralee
3 sporočila
lauralee fr
Osebno moj mali zajček včasih potrebuje malo pomoči pri čiščenju svoje ritke. Sam tega ne počne, in ker je angora, se to hitro zakomplicira! Svetovali so mi, da v posodo dam malo tople vode (da ne zdrsi v prhi / kadi) in mu preprosto pomagam, da se tisto, kar ni povabljeno, odklene od dlak. Po tem pa je nujno, da ga temeljito posušimo s čisto brisačo in si vzamemo čas za potrpežljivost, da mu pomagamo čim prej posušiti. Vem, da prosim za pomoč svojega soseda pri tem, da to storim čim hitreje. Moj zajček bo kmalu star eno leto, to sem moral narediti trikrat in ker je po tem veliko bolj udoben, sprejema mojo pomoč. Toda postopati morate počasi, s potrpljenjem in nežnimi gibi (čeprav ga morate med njegovim malim kopanjem ritke držati, da se ne poškoduje)! Nikoli ga nisem popolnoma umil, saj popolnoma dobro skrbi zase v vsem ostalem! Vendar pa da, redno menjam njegovo steljo, da to ne bi bilo potrebno prepogosto početi, in ko imajo zajčki dolge dlake, to ni stvar pogajanj :) V vsakem primeru ti želim veliko sreče :)

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo