Iščemo Belega mucka za podariti sramežljivi deklici

4 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Marta
1 sporočila
marta fr

Pozdravljeni,

Moja 6-letna hči je zelo sramežljiva, imela bi majhnega mucka in mislimo, da bi ji maček lahko pomagal pri njeni sramežljivosti.

Ko sem bila majhna, sem imela mačko in bila sem tudi zelo sramežljiva, to mi je zelo pomagalo.

Želela bi, da bi bil bel, vendar so tudi druge barve v redu!

Najlepša hvala

Marta

Claire
1 sporočila
claire fr
<left>V vsakem primeru je bolje iti v zavetišče ali združenje za posvojitev mačke, kot pa plačevati za mačko pri vzreditelju. S tem spodbujamo razmnoževanje, medtem ko je veliko živali okrutno zapuščenih; ali pa se pusti samici, da se neobvladano razmnožujejo. Dovolj. Moje mačke so deloma s ceste, odvržene v slepo ulico tri dni pred počitnicami (velikonočna mačka, mačka, ki je v sredi julija kričeča ujeta v kleti bloka itd.), ena prihaja iz zavetišča SPA, in dve sem posvojila od nekoga, ki je šel v bolnišnico in jih ni mogel več obdržati. Pasme tukaj ne igrajo nobene vloge: mačke se ne kupuje, ampak posvoji, ali bolje rečeno, ona vas izbere. Trenutno imam eno v vrtu, pride samo jest; skrbim zanjo, kolikor lahko, saj se ne pusti približati; tako je pač. Ampak tudi njo imam rad, sprejeti jih moramo take, kot so.</left>
Odile
24 sporočila
odile fr
[levo]Pozdravljena, Claire,[/levo]
[levo]Popolnoma se ne strinjam z vami.[/levo]
[levo]Napake ne smemo pripisovati vzrediteljem zaradi teh zapuščenih mačk ali psov, odvrženih na ulico kot neuporabne stvari. Lastniki (na srečo ne večina) nimajo več pojma o odgovornosti, ki jo prevzamejo, ko kupijo žival. Pogosto jo kupijo za Božič za otroke in ko ta žival več ni všeč ali zahteva preveč dela ali predstavlja oviro za odhod na počitnice, jo zavržejo! Pustijo, da mačke, samci ali samice, ki niso sterilizirani, tavaajo naokoli, in nekega dne se pojavi kopica mladičkov, ki jih moramo eliminirati, če ne najdemo nikogar, ki bi jih vzel.[/levo]
[levo]Vzreditelji s svojim delom izboljšujejo pasme in služijo tudi kot vzgojitelji za svoje stranke. Seveda vedno lahko obstajajo "črne ovce", in to bo vedno tako.[/levo]
[levo]Oxford je naredil prav, da je objavil svoje opozorilo. Ti prevaranti ne oklevajo, da bi si priskrbeli fotografije z vzrediteljskih spletnih strani in jih nato objavili kot dokaz o mladičkih, ki jih imajo na prodaj. Resnično! Moja vzrediteljica mačk je bila žrtev tega.[/levo]
Claire
4 sporočila
claire fr

Popolnoma se strinjam z Odile.

Poleg tega lahko tisti, ki želijo biti v pomoč prostoživečim mačkam, kontaktirajo lokalno društvo "proste mačke": ti prostovoljci čipirajo, cepijo in sterilizirajo, po potrebi zdravijo prostoživeče mačke, nato pa skrbijo za njihovo prehranjevanje v njihovem okolju.

Tiste, ki so preveč krhke, da bi preživele zunaj, namestijo po bivanju v začasni družini gostiteljici.

Julia
1 sporočila
julia fr
Da, svetujem ti, da obiščeš zavetišče za živali, če razmišljaš o tem, da bi posvojil žival; to je dobro dejanje. Poskusi posvojiti morda zelo mladega mačka, da bi lahko skupaj zrastla. [url=https://chat-c-bon.com/]Chat C Bon

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo