hrana za mladiče kanarčkov

9 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
myriam
2 sporočila
myriam fr

Pozdravljeni, ravnokar sem bila presenečena, ker imam v gnezdu mladička kanarčka. Kdo mi lahko svetuje glede prehrane, ker imam občutek, da se mama ne zanima zanj. Kaj lahko storim? Za mlade mandarinske ptiče, ki sem jih imela, sem jim pripravila prepečenec + mleko + jajca, ali jim lahko tudi to dam?

SYLVIE
9 sporočila
sylvie fr

Dober dan

Tudi jaz imam že teden dni mladička kanarčka in tako kot ti sem mislil, da ga mati ne hrani, vendar to dela zelo diskretno.

Moras mu Zagotoviti, da ima na voljo rumeno vzrejno pasto z jajci.

Lep dan!

myriam
2 sporočila
myriam fr

hvala in od takrat sem jih imela 5 in vsi so zelo dobro

barbara
7 sporočila
barbara fr
[levo]dober dan[/levo]
[levo]moja samička kanarčka je pred dvema mesecema znesla jajca, samo eno je bilo oplojeno in iz njega se je izlezel piščanec, ki ga je nehala hraniti, ko mu je bilo 10 dni. Poskusil sem ga hraniti s pomočjo brizge, a mi ni uspelo.[/levo]
[levo]zdaj znova sedi na jajcih, znesla jih je štiri.[/levo]
[levo]kaj lahko storim, če se jih ne bo želela hraniti?[/levo]
[levo]potrebujem kakšno posebno brizgo, svetilko, da mu ne bo hladno ...?[/levo]
[levo]in ali moram samca ločiti?[/levo]
[levo]hvala[/levo]
Sabrina
58 sporočila
sabrina fr

Živjo Barbara,

Mislim, da bi bilo treba namestiti še eno gnezdo v kletko, da bi se ptički lahko tja zatekli in se skupaj greli. Kar se tiče hrane, je nujno nadaljevati z dajanjem s pomočjo brizge, saj se zdi, da mama ptica tega noče storiti!

Pogumno!

barbara
7 sporočila
barbara fr

dober dan

zaenkrat se z njimi ukvarja sama, rodila sta se 2 kanarčka

upam, da bo še naprej skrbela zanju

vendar bi ju rad označil z obročki, bojim se dotikati mladičev, da ne bi prenehala skrbeti zanje, pravijo, da jih ne smemo dotikati zaradi našega vonja

po drugi strani je samica rumena in samec rdeč, kaka bo barva mladičev?

v vsakem primeru hvala za tvoje sporočilo

Sabrina
58 sporočila
sabrina fr

Ha! Še dobro, da se mama ukvarja s tem! Upajmo, da bo to trajalo!

Sicer pa mislim, da jih je treba obročkati deseti dan.

Kar se tiče mladičkov, morda bodo oranžni! ;)))

barbara
7 sporočila
barbara fr
<left>da, kot praviš, upajmo, da bo to trajalo in da jih bo še naprej hranila</left><left>dobro jih bom obročkal, toda bojim se, da če se jih dotaknem, se jih ne bo več brigala</left><left>če so oranžni, je to zelo lepo, ampak mislil sem, da bodo imeli pisane barve</left><left>hvala za tvoje sporočilo</left>
Didi
1 sporočila
didi fr

Živjo, imam kanarčka z rumeno barvo in samico rjavo-bronasto. Kakšne barve bodo mladiči in kaj naj dam mami, da jih nahrani? Hvala vnaprej.

hamid
13 sporočila
hamid fr

Pozdravljeni Dii_D,

lahko daste hrano za kanarčke. Na spletu boste našli različne vzrejno hrano in krepčilno hrano za kanarčke :)

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo