Forum za akvaristiko

hrana za koi krape

3 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
CHRISTIANE
2 sporočila
christiane fr
<left>Pozdravljeni,

Pravkar sem pridobil nekaj krapov koi, ki so približno 10 cm veliki. Trenutno jih hranim s palčkami Tetra Pond Variety Sticks. Rad bi jim nudil bolj specifično prehrano. Kaj naj jim dam? Hvala za vaš odgovor.

Alain
259 sporočila
alain fr

Pozdravljeni,

Doma za svojih 5 koi krapov velikosti 50 cm uporabljam "JBL Koi maxi" za krape večje od 30 cm. Hrana je v obliki kroglic in jedo jo tudi zlate ribice.

Prednost te hrane je, da je na voljo v dveh drugih kakovostih, odvisno od velikosti koi krapov, ki jih imamo:

- JBL Koi mini za krape velikosti 10 do 20 cm

- JBL Koi midi za krape velikosti 20 do 35 cm

cab65

CHRISTIANE
2 sporočila
christiane fr

Hvala za vaš odgovor. Pozabil sem vprašati, če je ta hrana plavajoča in če ne motni preveč vode.

Poleg tega, me zanima ali je enaka prehrana za vse letne čase priporočljiva. Veliko spletnih mest priporoča različne prehrane glede na sezono.

Hvala za vaš odgovor, Lep pozdrav

Alain
259 sporočila
alain fr

Pozdravljeni,

JBL Koi je pakiran v majhnih kroglicah s premerom 5 mm, ki dobro plavajo, tako da jih ribe lahko pojedo na površini.

Ker imam tudi veliko zlatih ribic, jim dajem tudi JBL Pond sticks classic. To so zelo lahki palčki, ki dolgo plavajo.

Vsako od teh dveh vrst hrane dajem vsak drugi dan, z enodnevnim postom na teden.

Obe vrsti hrane so sprejeti tako s strani krapov kot tudi zlatih ribic.

cab65

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo