Hrana in prehrana psa

1 odgovor
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Equipe
134 sporočila
equipe fr

Pozdravljeni vsi skupaj!

Pogovorimo se o prehrani psov v tej razpravi!

Pašteta, riž, briketi, potrebna je raznolika prehrana, prilagojena naravnim potrebam psa! Katero hrano predvsem dajete svojemu psu?

Priporočajo se briketi brez žitaric, z visokim odstotkom živalskih beljakovin, saj so naši spremljevalci v osnovi mesojedi.

Ali poznate lososovo olje? Koristi za kožo in dlako te čudežne olje, kombinirano z zdravo prehrano, bo ohranjalo vsakodnevno zdravje vašega psa.

Na naši spletni strani ZOOMALIA.COM najdete naš izbor "pasja hrana" in odkrijte znamke kakovosti Premium, QUALITY SENS in OPTIMUS, ki se prodajajo izključno pri Zoomalia.

Zanimiv članek:

Vsakemu svoj Optimus

Melodie
8 sporočila
melodie fr

Pozdravljeni,

ta članek je resnično zanimiv. Kar se tiče mene, moj spremljevalec ne prenese briketov in se prehranjuje samo s pašteto in rižem. Ne vem, če je problem v znamki, ki sem jo izbrala, ampak jih sistematično zavrača. Mislite, da bi morala obiskati veterinarja, da se pogovorim o diverzifikaciji njegove prehrane?

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo