Vprašanja, razprave o izdelkih HOME CHOC insekticid za prostore od 25 do 100m2
6 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
4 sporočila
sylviane
Ali je to učinkovito proti bolham pri mačkah? Hvala
3 sporočila
cecile
Dober dan, ja, popolnoma, vendar morate svojo mačko izolirati v drugem zaprtem prostoru in počakati, preden jo spustite ven. Lep dan.
4 sporočila
sylviane
Hvala vam za ta odgovor. Ja, seveda, maček zunaj bivališča. Tokrat upam, da bo to zdravljenje učinkovito, saj po večkratnem sesanju brez zanemarjanja talnih obrob... itd. in dopolnilnih z več kupljenimi insekticidi v trgovini, je okužba še vedno očitna (piki, izpuščaji, hude srbečice)… Na skrajni meji znosnosti… Upam, da bo tokrat. V vsakem primeru hvala za vaš odgovor. Sylviane
1 sporočila
françoise
Zelo učinkovito proti bolham pri mačkah, saj imam enak problem kot vi z mačkami, ki živijo zunaj, in sem preizkusila to metodo lansko leto ter je zelo dobro delovalo.
3 sporočila
cecile
Izdelki na trgu niso učinkoviti proti bolham ... vedno imam pri roki rezervno dimno bombo, če bi bilo potrebno. Po mojih izkušnjah je bilo to učinkovito pri meni doma.
4 sporočila
sylviane
Hvala za vaše odgovore, dajejo mi upanje...!!! Mi dajejo tolažbo v srcu... Povedal vam bom... od naslednjega tedna, ker sem zapustil kraj... pred katastrofo..
4 sporočila
sylviane
Pozdravljeni, namreč sprašujem se o dejstvu, da najdem zelo majhne žuželke, zelo črne, zelo tanke in podolgovate dolžine 1 mm, ki dejansko skačejo, in mislim, da so one tiste, ki me morajo pikati ... Ali imate mogoče idejo, kako se imenujejo? Rekla sem bolhe ... zaradi rdečih ugrizov, srbečice in prisotnosti mačke v hiši, VENDAR morda je to druga žuželka???? Hvala za vaš odgovor