Vprašanja, razprave o izdelkih HOME CHOC insekticid za prostore od 25 do 100m2

100% stranke

priporočam ta izdelek

6 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Sylviane
4 sporočila
sylviane fr
Ali je to učinkovito proti bolham pri mačkah? Hvala
Cecile
3 sporočila
cecile fr
Dober dan, ja, popolnoma, vendar morate svojo mačko izolirati v drugem zaprtem prostoru in počakati, preden jo spustite ven. Lep dan.
Sylviane
4 sporočila
sylviane fr
Hvala vam za ta odgovor. Ja, seveda, maček zunaj bivališča. Tokrat upam, da bo to zdravljenje učinkovito, saj po večkratnem sesanju brez zanemarjanja talnih obrob... itd. in dopolnilnih z več kupljenimi insekticidi v trgovini, je okužba še vedno očitna (piki, izpuščaji, hude srbečice)… Na skrajni meji znosnosti… Upam, da bo tokrat. V vsakem primeru hvala za vaš odgovor. Sylviane
Françoise
1 sporočila
françoise fr
Zelo učinkovito proti bolham pri mačkah, saj imam enak problem kot vi z mačkami, ki živijo zunaj, in sem preizkusila to metodo lansko leto ter je zelo dobro delovalo.
Cecile
3 sporočila
cecile fr
Izdelki na trgu niso učinkoviti proti bolham ... vedno imam pri roki rezervno dimno bombo, če bi bilo potrebno. Po mojih izkušnjah je bilo to učinkovito pri meni doma.
Sylviane
4 sporočila
sylviane fr
Hvala za vaše odgovore, dajejo mi upanje...!!! Mi dajejo tolažbo v srcu... Povedal vam bom... od naslednjega tedna, ker sem zapustil kraj... pred katastrofo..
Sylviane
4 sporočila
sylviane fr
Pozdravljeni, namreč sprašujem se o dejstvu, da najdem zelo majhne žuželke, zelo črne, zelo tanke in podolgovate dolžine 1 mm, ki dejansko skačejo, in mislim, da so one tiste, ki me morajo pikati ... Ali imate mogoče idejo, kako se imenujejo? Rekla sem bolhe ... zaradi rdečih ugrizov, srbečice in prisotnosti mačke v hiši, VENDAR morda je to druga žuželka???? Hvala za vaš odgovor

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo