Vprašanja, razprave o izdelkih Hladilna podloga za glodalce Zolia

90% stranke

priporočam ta izdelek

10 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Angélique
1 sporočila
angélique fr
Pozdravljeni, pravkar sem prejel ta hladilni tepih za svojo zajkljo, ampak ne razumem, naročil sem precej veliko velikost, prejel pa sem tako majhno, da moja zajklja komaj postavi svoji dve sprednji tački nanj, ne razumem.
Zoomalia
274 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni Angélique,

Da bi vam čim bolje pomagali, vas vabim, da kontaktirate našo stranko podporo preko obrazca, ki je na voljo na vašem računu:
- Moj račun
- Poglej vse moje naročila
- Stranka podpora

Naši svetovalci vam bodo prinesli odgovor in rešitev ob prejemu vaše zahteve.

Lep dan,

Coralie iz Zoomalia
Amélie
10 sporočila
amélie fr
Tudi jaz sem se zmotil @angelique. Vzela sem 10x10 za mojega zajca. Vendar bi morala vzeti 20x20, zmedel me je popust, ki je bil na voljo.
Délia
1 sporočila
délia fr
enako vprašanje za moje podgane :)
hauchecorne
1 sporočila
hauchecorne fr
Zdravo, ali je za glodavce tvegano, če grizejo to preprogo? Ali je v preprogi tekočina?
Mathieu
85 sporočila
mathieu fr
Pozdravljeni, Ohlajevalna preproga ne vsebuje nobenih tekočin, temveč kristale, ki se ob stiku s hladnim strdijo. Kljub temu priporočamo, da svojega glodalca nikoli ne pustite brez nadzora. Želimo vam lep dan, Ekipa Zoomalia :)
Jeanne
1 sporočila
jeanne fr
ni tekočine, samo malo plastike (mreža na hrbtu)
Severine
1 sporočila
severine fr
Pozdravljeni, preproga je izdelana iz majhnih steklenih ploščic, prilepljenih na plastično mrežo. Osebno sem prejela preprogo z razpokanimi ploščicami in moja zajčica je po dveh dneh odlepila 1/4 ploščic, ki so se nato prosto premikale po kletki. Kar zadeva svežino, ki jo to prinaša, je bolje kupiti ploščico v trgovini z gradbenim materialom, saj je veliko bolj učinkovita.
Céline
2 sporočila
céline fr
Pozdravljeni, jaz sem kupila to osvežujočo preprogo za svoje 3 pritlikave zajčke. Prejela sem jo v dobrem stanju in moji mali "uničevalci" je niso niti malo pogrizli. Občasno se raztegnejo na njej v svojem zunanjem ograjenem prostoru, vendar mislim, da zanje še ni tako vroče. Res pa je, da se v notranjosti hiše z veseljem uležejo na hladen ploščice.
Valérie
3 sporočila
valérie fr
Pozdravljeni, rad bi vedel, če moj zajec grize to preprogo? ...če za njegovo zdravje ne predstavlja nobenega tveganja.
Caroline
1 sporočila
caroline fr
To so kamni na mreži. Torej brez toksičnih snovi.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo