Vprašanja, razprave o izdelkih Hladilna podloga za glodalce Zolia
10 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
angélique
Pozdravljeni, pravkar sem prejel ta hladilni tepih za svojo zajkljo, ampak ne razumem, naročil sem precej veliko velikost, prejel pa sem tako majhno, da moja zajklja komaj postavi svoji dve sprednji tački nanj, ne razumem.
274 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni Angélique,
Da bi vam čim bolje pomagali, vas vabim, da kontaktirate našo stranko podporo preko obrazca, ki je na voljo na vašem računu:
- Moj račun
- Poglej vse moje naročila
- Stranka podpora
Naši svetovalci vam bodo prinesli odgovor in rešitev ob prejemu vaše zahteve.
Lep dan,
Coralie iz Zoomalia
Da bi vam čim bolje pomagali, vas vabim, da kontaktirate našo stranko podporo preko obrazca, ki je na voljo na vašem računu:
- Moj račun
- Poglej vse moje naročila
- Stranka podpora
Naši svetovalci vam bodo prinesli odgovor in rešitev ob prejemu vaše zahteve.
Lep dan,
Coralie iz Zoomalia
10 sporočila
amélie
Tudi jaz sem se zmotil @angelique. Vzela sem 10x10 za mojega zajca. Vendar bi morala vzeti 20x20, zmedel me je popust, ki je bil na voljo.
1 sporočila
délia
enako vprašanje za moje podgane :)
1 sporočila
hauchecorne
Zdravo, ali je za glodavce tvegano, če grizejo to preprogo? Ali je v preprogi tekočina?
85 sporočila
mathieu
Pozdravljeni, Ohlajevalna preproga ne vsebuje nobenih tekočin, temveč kristale, ki se ob stiku s hladnim strdijo. Kljub temu priporočamo, da svojega glodalca nikoli ne pustite brez nadzora. Želimo vam lep dan, Ekipa Zoomalia :)
1 sporočila
jeanne
ni tekočine, samo malo plastike (mreža na hrbtu)
1 sporočila
severine
Pozdravljeni, preproga je izdelana iz majhnih steklenih ploščic, prilepljenih na plastično mrežo. Osebno sem prejela preprogo z razpokanimi ploščicami in moja zajčica je po dveh dneh odlepila 1/4 ploščic, ki so se nato prosto premikale po kletki. Kar zadeva svežino, ki jo to prinaša, je bolje kupiti ploščico v trgovini z gradbenim materialom, saj je veliko bolj učinkovita.
2 sporočila
céline
Pozdravljeni, jaz sem kupila to osvežujočo preprogo za svoje 3 pritlikave zajčke. Prejela sem jo v dobrem stanju in moji mali "uničevalci" je niso niti malo pogrizli. Občasno se raztegnejo na njej v svojem zunanjem ograjenem prostoru, vendar mislim, da zanje še ni tako vroče. Res pa je, da se v notranjosti hiše z veseljem uležejo na hladen ploščice.
3 sporočila
valérie
Pozdravljeni, rad bi vedel, če moj zajec grize to preprogo? ...če za njegovo zdravje ne predstavlja nobenega tveganja.
1 sporočila
caroline
To so kamni na mreži. Torej brez toksičnih snovi.