Vprašanja, razprave o izdelkih HILL'S Prescription Diet m/d Diabetes Briketi za Mačke s Piščancem
86% stranke
priporočam ta izdelek
4 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
2 sporočila
isabelle
odkritje diabetesa je nedavno (6 mesecev). Običajno bi morala biti dva obroka na dan in določena količina glede na težo živali. Kar se mene tiče, je to zapleteno, še posebej, ker je mačka predebela (briketi W1 so prav tako dobri) in požrešna (ne zna se regulirati). Zelo zapleteno, vendar resnično poskušamo spoštovati, da bi se stanje dobro razvijalo. Prejema 2 injekciji inzulina na dan. Kljub temu ji damo nekaj briketov sredi dneva in okoli 23. ure, da ji pomagamo dočakati med dvema »večjima obrokoma«. Mešamo kuhane kose bučk v njene brikete. To je strast te mačke, ki to obožuje. Hkrati ni kalorično in jo malo nasiti. Poskusite
1 sporočila
joelle
Ali je potrebno dati le 2 obroka sladkornemu mačku? Moj maček se s tem težko privaja in ne zaužije zahtevane količine hrane.
1 sporočila
didier
Pozdravljeni, moja 14-letna mačka ima diabetes. Njeno sladkorno bolezen so odkrili pred več kot 2 leti. Ima vedno na voljo svojo suho hrano in en majhen svež paket Kattovit Diabete na dan. Se počuti zelo dobro, nikoli ne prejema insulina, spomnim se, da je imela na tešče raven sladkorja v krvi 4,5 g. In fruktoza je bila zelo visoka.
4 sporočila
anne
Osebno dajem po volji, sam se uravnava ... sicer ne poje dovolj! Bolezen je že tako dovolj težko obvladovati z injekcijami insulina, zato ... mu pustim jesti, kot želi!
1 sporočila
cindy
Pozdravljeni, moj maček je že eno leto diabetik in prejema inzulin dvakrat na dan. Dnevno poje 50 g briketov, ki so razporejeni čez dan, in eno vrečko mokre hrane za diabetike.