Vprašanja, razprave o izdelkih HILL'S Prescription Diet j/d Mobility Briketi za mačke s piščancem

3 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
monia
1 sporočila
monia fr
Pozdravljeni, ne razumem, zakaj moram za svojo mačko, ki trpi zaradi artroze, kupiti brikete Joint Care, na vaši sliki pa sta dve različni pakiranji "Mobility". Zakaj ne pojasnite, ali gre za isti izdelek, če je to slučaj? In če ni isto, mi prosim razložite. Hvala vam.
Samira
1 sporočila
samira fr
Pozdravljeni. Gre za isti paket, briketi JD. Kupujem enake za svojo mačko.
Roger
11 sporočila
roger fr
Pozdravljeni, Moj maček ne je več RD HILL'S Prescription Dieta. Vprašanje: Moj maček trpi za artrozo. Ali lahko dam HILL'S Prescription Diet j/d Mobility piščančje brikete, če upoštevamo, da ima moj maček pankreatitis? Kakšne so prednosti in slabosti glede prebave pri pankreatitisu? Ali vpliva ali ne? Hvala za vsak odgovor na moje vprašanje. Lep pozdrav
MICHELE
3 sporočila
michele fr
Samo veterinarski zdravstveni strokovnjak lahko odgovori na vaše vprašanje. Zdravje naših živali je preveč pomembno. Lep pozdrav.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo