Vprašanja, razprave o izdelkih HILL'S Prescription Diet i/d Digestive Briketi za mačke in mladiče s piščancem

4 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
timothy
1 sporočila
timothy fr
Po dveh letih z užitkom uživanja mehkih koščkov Hill's Prescription Diet Tender Chunks In Gravy With Salmon je moja mačka zavrnila hrano. Ali je bila receptura te hrane spremenjena? To je zelo obžalovanja vredno, saj sem pred kratkim kupila zalogo 24 paketov.
ludovic
1 sporočila
ludovic fr
Od 35 evrov za vrečko 5 kg do 20 evrov za vrečko 1,5 kg... Račun je hitro narejen. Pozdrav Zoomalia in hvala za vaše storitve.
Angélique
1 sporočila
angélique fr
Pozdravljen Thimoty A., res je čudno. Isto se je zgodilo našemu mačku, ki je skoraj 2 leti jedel izključno brikete Hill's Digestive I/d, potem pa jih je nenadoma zavrnil... Potem je težko najti hrano, ki ustreza njegovim potrebam in okusu...!
Marie pierre
3 sporočila
marie pierre fr
Pozdravljeni, ali mi lahko kdo pove, kako velike so briketi.. tisoč hval
patrice
1 sporočila
patrice fr
Zdravo, Marie Pierre, približno 9 mm

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo