Vprašanja, razprave o izdelkih HILL'S Prescription Diet Gastrointestinal Biome za mačke s piščancem
97% stranke
priporočam ta izdelek
4 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
2 sporočila
nicole
Pozdravljeni, včeraj ste mi poslali e-pošto, v kateri ste navedli, da imate na voljo mačje brikete h'ills biome v pakiranju 5 kg, vendar na vaši spletni strani tega ni mogoče najti. Na voljo so samo pakiranja po 1,5 kg??
1 sporočila
lucie
idem, že tretjič prejmem e-pošto, ki pravi, da je izdelek na voljo, pa ni
85 sporočila
mathieu
Pozdravljeni, Pakiranje po 5 kg je dobavitelj ukinil. Odslej so briketi naprodaj v pakiranjih po 1,5 kg ali 3 kg. Upam, da sem odgovoril na vaše povpraševanje. Lep pozdrav, Mathieu iz Zoomalije
1 sporočila
nadine
Pozdravljeni,
Moj maček je star 13 let in od malega je nagnjen k zaprtju. Po nasvetu mojega veterinarja je jedel brikete Fibre response od Royal Canin. Rada bi preizkusila Hills Fibre Care. Kaj menite? Ali imajo enake indikacije?
Hvala,
Nadine in Tim
Moj maček je star 13 let in od malega je nagnjen k zaprtju. Po nasvetu mojega veterinarja je jedel brikete Fibre response od Royal Canin. Rada bi preizkusila Hills Fibre Care. Kaj menite? Ali imajo enake indikacije?
Hvala,
Nadine in Tim
1 sporočila
catherine
Najbolje bo, če vprašate veterinarja. Osebno so mi te brikete priporočili za mačko z drisko, vendar v primeru raka to ni imelo nobenega učinka.