Vprašanja, razprave o izdelkih HILL'S Prescription Diet Feline c/d Urinary Stress Multicare za mačke s piščancem
100% stranke
priporočam ta izdelek
10 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
joe
Sem zadovoljna s tem izdelkom, moj maček je imel težave z urinarnim traktom, odkar uporabljam te brikete po volji, moj Loulou ostaja v odlični formi.
1 sporočila
murielle
Osebno kupujem manjše pakiranja za moji dve mački, čeprav to na kilogram pride dražje. Briketi izgubijo na kakovosti takoj, ko je paket odprt. Torej, za brikete, o katerih govorimo, izberem pakiranje 1,5 kg za eno mačko. Za drugo pa kupim hipoalergene zaradi njene IBD v pakiranju 2,5 kg (najmanjši format). Drugače pa dobijo vsaka po 50 gramov na dan v svojem posamičnem dozirniku.
2 sporočila
mélissande
Pozdravljeni, moj maček tehta 3 kg in paket mi zdrži približno 5 mesecev :)
1 sporočila
charlotte
Pozdravljeni, kako dolgo vam zdrži 8-kilogramski paket hrane za mačko? Hvala :)
1 sporočila
stephane
Za našo 7-kilogramsko mačko računamo 60 do 90 gramov na dan (odvisno od zunanje temperature in zdravja naše živali), kar zadošča za 3-4 mesece.
3 sporočila
jean-marc
Nuty tehta 5kg in na dan poje od 60 do 65 g maksimalno - 123 dni (4 mesece)
1 sporočila
aurore
Dober dan, v povprečju 3 do 4 mesece.
1 sporočila
alexandra
Pozdravljeni, moje naročilo je iz julija in v 8-kilogramski vrečki ostaja še vedno hrana za mačke, moj maček pa vsak dan dobi skodelico ;-)
1 sporočila
jocelyne
zdravo, vreča 8 kg traja približno 3 mesece za mojo mačko (15 let, 7 kg). Za raznolikost okusov izmenjujem z vrečkami urinary stress c/d enkrat na teden
1 sporočila
eddy
Pozdravljeni, vreča s 8 kg vam bo zadostovala približno 4 mesece.
1 sporočila
yvan
Pozdravljeni, nemogoče vam je povedati, saj imam 7 mačk na sebi in vse je odvisno od njihovega apetita. Vendar je gotovo, da je to minimum en mesec.