Vprašanja, razprave o izdelkih HILL'S Prescription Diet Feline c/d Urinary Stress Multicare za mačke s piščancem

10 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
joe
1 sporočila
joe fr
Sem zadovoljna s tem izdelkom, moj maček je imel težave z urinarnim traktom, odkar uporabljam te brikete po volji, moj Loulou ostaja v odlični formi.
Murielle
1 sporočila
murielle fr
Osebno kupujem manjše pakiranja za moji dve mački, čeprav to na kilogram pride dražje. Briketi izgubijo na kakovosti takoj, ko je paket odprt. Torej, za brikete, o katerih govorimo, izberem pakiranje 1,5 kg za eno mačko. Za drugo pa kupim hipoalergene zaradi njene IBD v pakiranju 2,5 kg (najmanjši format). Drugače pa dobijo vsaka po 50 gramov na dan v svojem posamičnem dozirniku.
Mélissande
2 sporočila
mélissande fr
Pozdravljeni, moj maček tehta 3 kg in paket mi zdrži približno 5 mesecev :)
Charlotte
1 sporočila
charlotte fr
Pozdravljeni, kako dolgo vam zdrži 8-kilogramski paket hrane za mačko? Hvala :)
stephane
1 sporočila
stephane fr
Za našo 7-kilogramsko mačko računamo 60 do 90 gramov na dan (odvisno od zunanje temperature in zdravja naše živali), kar zadošča za 3-4 mesece.
jean-marc
3 sporočila
jean-marc fr
Nuty tehta 5kg in na dan poje od 60 do 65 g maksimalno - 123 dni (4 mesece)
Aurore
1 sporočila
aurore fr
Dober dan, v povprečju 3 do 4 mesece.
Alexandra
1 sporočila
alexandra fr
Pozdravljeni, moje naročilo je iz julija in v 8-kilogramski vrečki ostaja še vedno hrana za mačke, moj maček pa vsak dan dobi skodelico ;-)
jocelyne
1 sporočila
jocelyne fr
zdravo, vreča 8 kg traja približno 3 mesece za mojo mačko (15 let, 7 kg). Za raznolikost okusov izmenjujem z vrečkami urinary stress c/d enkrat na teden
Eddy
1 sporočila
eddy fr
Pozdravljeni, vreča s 8 kg vam bo zadostovala približno 4 mesece.
Yvan
1 sporočila
yvan fr
Pozdravljeni, nemogoče vam je povedati, saj imam 7 mačk na sebi in vse je odvisno od njihovega apetita. Vendar je gotovo, da je to minimum en mesec.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo