Vprašanja, razprave o izdelkih HILL'S Prescription Diet c/d Urinary Stress Multicare + Metabolic Briketi za mačke s piščancem

5 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
NIRINA
1 sporočila
nirina fr
Dober dan, moj maček je skoraj pojedel svojih 3 kg briketov. Potrjujem, da to ne pomaga veliko pri hujšanju, morda zaradi skoraj 30 % ogljikovih hidratov (?). Brikete mu sicer všeč, vendar jih težko poje, ker so prevelike. :( Rekla bi, da so briketi predvsem dobri za omejevanje ali preprečevanje pridobivanja telesne teže. Dobro je, ni imel težav z urinarnim traktom zaradi teh briketov. Vendar pa sem ŠOKIRANA nad temi veterinarji, ki vam pravijo, da dajte brikete za urinarni trakt mačkam, ki nimajo težav z urinarnim traktom!!! Sramotno. To je namenjeno ZDRAVLJENJU mačk, ki imajo MEDICINSKI problem. Če je vaš maček zdrav in redno jemlje kisla sredstva v briketih za urinarni trakt, lahko nekega dne razvije patologijo... Najhujše, kar sem enkrat videla, je veterinar, ki je predpisal RC urinary kot stalno prehrano za mačka. :(Kot povsod, so tudi tu dobri in slabi praktiki. Mimogrede, če morda ne veste, prosim, izogibajte se dajanja briketov Urinary mačkam z ledvično odpovedjo. Izrecno kontraindicirano. Lep večer
Clara
1 sporočila
clara fr
Dober večer, Imam dva mačka, oba sta sterilizirana in ne izhajata ven. Eden od njiju, star 3 leta, je po kastraciji zelo pridobil na teži. Nekaj mesecev po tem je začel imeti precejšnje težave z uriniranjem, vnetje mehurja in zapore. Po več bivanjih pri veterinarju, ker so težave vztrajale, se je veterinar posvetil hrani in me opozoril na hrano iz supermarketov, še posebej na blagovno znamko purina (kupil sem vrsto za urinarne težave). Tako mi je priporočil to znamko - enkrat zaradi urinarnih težav in pa tudi zaradi izgube teže, ki je bila res nujna za mojega mačka. Torej sem kupil brikete in pašteto te znamke. Od takrat naprej ni več težav z uriniranjem. Kar se tiče teže, sem nehal dajati pašteto in dam le brikete. Zdi se mi, da je izgubil nekaj teže, a ne preveč, da bi bilo alarmantno, treba bo videti, če ima opustitev paštete kaj opraviti s tem. To hrano dajem tudi enoletni mladički, saj je tako lažje za upravljanje. Od sterilizacije ni pridobila na teži (na začetku ni bila pretežka) in ostaja v odlični kondiciji, vedno brez urinarnih težav! Torej zame je to super!!
Violette
25 sporočila
violette fr
Pozdravljeni. Imam tri mačke: prekomerno težko samico (+1 kilogram), majhno samico, ki po sterilizaciji ne more uravnavati svojega apetita, in malce pretežkega samca, ki je hitro pridobil težo (+300 gramov), kljub primerni hrani. Moj veterinar mi svetuje te brikete za vse tri, vendar me skrbi navedba o "raztapljanju struvitnih kristalov". Odgovarja, da bo to preventivno, predvsem za majhnega samca, ki je star 3 leta. Ali lahko res popolnoma zaupam, da jim dajem te brikete za obvladovanje težav s težo in sitostjo, čeprav trenutno nimajo težav z urinarnim sistemom? Hvala za vašo pozornost!
LAURENT
11 sporočila
laurent fr
Zdravo Violette,To sem dajal svoji mački, poleg tega pa jih prodajam, če vas zanima. Vendar bodite pozorni na to vrsto briketov, saj je treba spremljati težo mačke in paziti, da ne shujša preveč in prehitro.Kar zadeva "urinary stress", če vaša mačka nima težav z uriniranjem ali kamni, kot jih je imel moj maček, ne vem, če je to potrebno. Skrb za urin inse ne škodi, glede na vse škodljive sestavine v prehrani za mačke!Upam, da bodo vaše puhaste kepe ponovno pridobile svojo mladostno težo ;-)Lep večer, Laurent
Celine
1 sporočila
celine fr
Pozdravljeni, Te brikete uporabljamo že več let za naši dve mački (samec 9 let - samica 8 let), oba sterilizirana. Samec je imel resne urinske težave, kar je zahtevalo operacijo. Zato smo se odločili za tovrstne brikete. Vendar pa enake dajemo tudi naši mački. In lahko vam zagotovim, da ne izgublja na teži, daleč od tega, saj sta kljub lahkim briketom oba pretežka. Konec koncev sta sterilizirani stanovanjski mački. Kljub temu smo zelo zadovoljni, tako zaradi preventivnega vidika za samca, kot zaradi lahkih in sproščujočih učinkov za oba. Upam, da vam je ta pregled pomagal. Lep dan
Anne Sophie
1 sporočila
anne sophie fr
Pozdravljeni, ne vem, kako star je ta objava, lahko pa potrdim, da imam 3 mačke (2 stari 8 let in 1 staro 7 let). Moja 8-letna mucka je imela težave s cistitisi in je bila operirana zaradi sečnih kamnov, veterinar pa nam je potrdil, da vsem trem lahko damo iste brikete.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo