Vprašanja, razprave o izdelkih HILL'S Prescription Diet Canine Metabolic + Mobility
10 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
2 sporočila
jean claude
briketi so rešili težavo s težo mojega goldna. zelo učinkovito
1 sporočila
Uporabljal sem Hill's Prescription Diet Canine Metabolic+Mobility, ker smo pred dvema letoma posvojili našega bokserja Lycosa, ki je bil zelo velik bokser, tehtal je 42 kg. Danes tehta 38 kg, zelo smo zadovoljni!
1 sporočila
francine
Moj veterinar mi je priporočil te brikete za mojega Cavalier King Charlesa, ki ima težave s hrbtom in je imel nekaj odvečne teže. Zdaj je spet v formi in ima manj težav s hrbtom.
2 sporočila
aline
Enako priporočeno s strani mojega veterinarja zaradi težav s hrbtom pri mojem ameriškem koker španjelu
1 sporočila
sandrine
Živjo. Uporabljam jih že dolgo in moj pes ima občutno manj bolečin.
2 sporočila
aline
Enako velja za mojega ameriškega kokra
1 sporočila
françois
Pozdravljeni, moj Jack Russel ima težavo z velikostjo briketov, ali obstaja primerna velikost za majhne pse? Hvala vnaprej
4 sporočila
veronique
Pozdravljeni, da, obstajajo presnovni izdelki za majhne pse
1 sporočila
nathalie
Pozdravljeni, ne verjamem, morda bi morali poskusiti vprašati vašega veterinarja, kaj je najbolj podobno; zdi se mi, da je WEIGHT MOBILITY ZA MALEGA PSA V PONUDBI podobna.
1 sporočila
sandrina
Da, zelo ustrezajo moji psički Iska, deset let stari samojedki.
2 sporočila
catherine
Videl sem v nekem komentarju, da je pes bolje jedel brikete, če jih je zmočil. ...Za poskusiti!