Vprašanja, razprave o izdelkih HILL'S Prescription Diet Canine Metabolic + Mobility

96% stranke

priporočam ta izdelek

10 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
jean claude
2 sporočila
jean claude fr
briketi so rešili težavo s težo mojega goldna. zelo učinkovito
7833680@RGPD.fr
1 sporočila
Uporabljal sem Hill's Prescription Diet Canine Metabolic+Mobility, ker smo pred dvema letoma posvojili našega bokserja Lycosa, ki je bil zelo velik bokser, tehtal je 42 kg. Danes tehta 38 kg, zelo smo zadovoljni!
Francine
1 sporočila
francine fr
Moj veterinar mi je priporočil te brikete za mojega Cavalier King Charlesa, ki ima težave s hrbtom in je imel nekaj odvečne teže. Zdaj je spet v formi in ima manj težav s hrbtom.
Aline
2 sporočila
aline fr
Enako priporočeno s strani mojega veterinarja zaradi težav s hrbtom pri mojem ameriškem koker španjelu
Sandrine
1 sporočila
sandrine fr
Živjo. Uporabljam jih že dolgo in moj pes ima občutno manj bolečin.
Aline
2 sporočila
aline fr
Enako velja za mojega ameriškega kokra
François
1 sporočila
françois fr
Pozdravljeni, moj Jack Russel ima težavo z velikostjo briketov, ali obstaja primerna velikost za majhne pse? Hvala vnaprej
Veronique
4 sporočila
veronique fr
Pozdravljeni, da, obstajajo presnovni izdelki za majhne pse
Nathalie
1 sporočila
nathalie fr
Pozdravljeni, ne verjamem, morda bi morali poskusiti vprašati vašega veterinarja, kaj je najbolj podobno; zdi se mi, da je WEIGHT MOBILITY ZA MALEGA PSA V PONUDBI podobna.
SANDRINA
1 sporočila
sandrina fr
Da, zelo ustrezajo moji psički Iska, deset let stari samojedki.
Catherine
2 sporočila
catherine fr
Videl sem v nekem komentarju, da je pes bolje jedel brikete, če jih je zmočil. ...Za poskusiti!

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo