higiene doma

2 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
beyda
1 sporočila
beyda fr

Pozdravljeni vsi,

Zanima me, če imate kakšne ideje, kako preprečiti, da bi se mačji pesek raztresel po hiši. Moj stari predpražnik za mačji pesek ni več zelo učinkovit. Če veste, kje lahko najdem dobre in poceni, hvala....

Lep dan.

MarinePRO
11 sporočila
marinepro fr

Pozdravljeni, preproge iz stelje lahko najdete na naši spletni strani: https://www.zoomalia.com/animalerie/tapis-sortie-de-litiere-c-201-g-210-1.html !

Če pri vas doma najdete ostanke stelje, je treba upoštevati še druge parametre: ali so zrna stelje morda preveč drobna? Ali robovi mačjega stranišča niso dovolj visoki?

Poleg tega, če ima vaša mačka dolge dlake, obstajajo posebne težje zvrsti stelje z večjimi zrni, da se prepreči njihovo lepljenje na dlake vašega hišnega ljubljenčka.

Želim vam lep dan!

Marine iz Zoomalie

Paricia
2 sporočila
paricia fr

živjo, na zoomalia so odlične ugodnosti, ki jih lahko odkrijete

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo