Vprašanja, razprave o izdelkih HAMIFORM Education Mini - Priboljški Agility za majhne pse
7 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
2 sporočila
jo simon
Sreda, 26. junij 2024 - 08:59Pozdravljeni, Pravkar smo odprli škatlo, ki se zdi, kot da je v procesu razgradnje peska, ki obdaja priboljške, na dnu škatle pa je napolnjena s 170 g. Ne upam si dati svojemu psu, majhnemu Yorkshireču. Že vnaprej se vam zahvaljujem za vaš odgovor. Lep pozdrav, JSH
4 sporočila
laurence
Pozdravljeni, obrnite se na službo za pomoč strankam, zelo hitro odgovarjajo. Običajno v ozadju škatel ni tovrstnih usedlin. Lp
3 sporočila
céline
Pozdravljeni, opazil sem isto na dnu škatle, zato sem preostanek vrgel stran. Mislite, da bi to lahko bilo zaradi parazita?
3 sporočila
marie-france
Zdaj sem opazil isto stvar na škatli, ki sem jo pravkar odprl! Kontaktiral sem službo za pomoč uporabnikom.
1 sporočila
véronique
Imeli smo enako s petimi škatlami in smo se odločili, da jo zavržemo.
1 sporočila
christelle
Imel sem enako stvar s svojimi škatlami. In jih nisem kupil na spletnem mestu. 3 kupljene škatle vse s to oblog.
274 sporočila
zoomalia
Pozdravljena Laurence, Zahvaljujem se vam za vaše povratne informacije. Naše stranke lahko res kadar koli kontaktirajo našo službo za stranke. Lep dan vam želim, Coralie iz Zoomalie
2 sporočila
coralie
Pozdravljeni vsi, opažam, da vsi naletavate na isto težavo, zato vas prosim, da stopite v stik z našo službo za stranke prek obrazca, ki je na voljo na vašem računu Zoomalia: - Moj račun - Storitve za stranke - Imam drug incident Moji kolegi vam bodo zagotovo odgovorili, ko bodo prejeli vašo pritožbo. Ostajam vam na voljo. Lep dan vam želim, Coralie iz Zoomalia