Vprašanja, razprave o izdelkih Hamiform Popoln bio obrok za morske prašičke
2 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
3 sporočila
christophe
Pozdravljeni, rad bi izvedel rok uporabe za ekstruzijo za morski prašiček znamke Hamiform - popoln bio obrok za morskega prašiček ter Verse Laga Cavia Complete, kot tudi o razpoložljivosti vitamina C za morskega prašička Beaphar in sena Hamiform. Lep pozdrav
2 sporočila
daniele
Pozdravljeni, glede vitamina C vam svetujem Virbac vitamin C 250ml, ki zdrži 8 mesecev, če vaši morski prašički dajete 1 brizgo na dan in je nepogrešljiva znamka za vitamin, ki ga morate dati svojemu malemu spremljevalcu. Seno Hamiform je med mojimi glodavci najljubše in sem jih preizkusil. Vzemite ga z okusom korenja ali mete, zelo dobre kakovosti. Kar zadeva pelete, vam priporočam Hi Firm Bio 2,5 kg, vrhunsko. Srečno s svojim malim glodavcem.
1 sporočila
mélanie
Pozdravljeni, Ne dajajte vitamina C vsak dan (razen v prvih mesecih življenja), raje ponudite zelenjavo bogato z vitaminom C. Vitamin C povečuje možnosti za nastanek ledvičnih kamnov, to je bilo preučeno in dokazano. To se pogosto pojavlja pri morskih prašičkih. Jaz ne dajem več vitamina C in se zelo dobro počutijo, peleti za nagrado, ker jih obožujejo, za ostalo pa le zelenjava in seno, lepo se starajo. Lep večer.