Vprašanja, razprave o izdelkih Nagobčnik za psa HALTI - na voljo v 2 barvah
51 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
2 sporočila
david
Pozdravljeni, želel bi izvedeti velikost za mojega rottweilerja, 52 kg in 28 cm obsega gobca, hvala vnaprej!
1 sporočila
guillaume
Nimam pojma, vem samo, da so velikosti velike. Moral sem kupiti še enega manjšega, da ne bi poškodoval smrčka zaradi drgnjenja prevelikega uzde. In to kljub temu, da sem izbral velikost, ki jo je navedel proizvajalec.
3 sporočila
flora
Pozdravljeni, Katero velikost bi mi priporočili za nemškega ovčarja dobrega formata, starega 8 mesecev in 40 dobrih kilogramov. (Vidim velikost 3 ali 4). Drugo vprašanje, je reaktiven (delamo na tem) in bojim se, da bi to bilo nevarno zanj. Zato mislim, da bi ga uporabil kot dodatek, da bi mu le nežno obrnil glavo proti sebi. Ali je to združljivo? Hvala
1 sporočila
léa
Pozdravljeni, osebno sem kupil velikost 4 za svojega malinoisa, ki je prav tako velikega formata (približno 40 kg). Uporabljam ga skoraj ob vsakem izletu in ga priključim na njegov pas, kar deluje odlično, saj ne vleče več, ko ima uzdo. Upam, da sem vam pomagal, lep dan
3 sporočila
flora
Živjo Léa, Da, to mi zelo pomaga. Najlepša hvala.
3 sporočila
flora
kupljeno za reaktivnega psa, poskusil enkrat z "kinološko vzgojiteljico", ki mi je to zelo priporočila, preveč nevarno, moj pes bi si zlomil vrat, reaktivnost je močnejša od takšnih orodij, prenevarno, v omaro, ne upam si ga niti prodati
1 sporočila
didier
Pozdravljeni, imam 3 leta starega Goldna, ki tehta 40 kg. Kakšno velikost nagobčnika naj vzamem? Hvala.
1 sporočila
christelle
Pozdravljeni, za mojega goldna, ki ima 44 kg, sem vzel velikost 4 (po tem, ko sem vzel premajhno velikost 3).
1 sporočila
gaëlle
Pozdravljeni, kljub navedenim referencam pasem za oceno velikosti, je velikost premajhna za mojega šestmesečnega borderja, ki je močne postave in kratkodlak (približno 17 kg in 45 cm v višino pri grebenu). Velikost 2 je precej pretesna... Bom moral vzeti velikost 3...
2 sporočila
aline
Pozdravljeni, Imam 2 dalmatinca, enega starega 1 leto in pol, ki tehta 29 kg s 38 cm obsegom vratu in približno 24-25 cm obsegom gobca, ter drugega starega 6 mesecev, ki tehta 21 kg z 36 cm obsegom vratu in približno 24 cm obsegom gobca. Zanima me, katero velikost halti nagobčnika bi morala vzeti za vsakega psa. Prosim za pomoč.
2 sporočila
patricia
Pozdravljeni, zanima me nakup licol, vendar kako naj vem, katero velikost izbrati? Gre za križanca Podenca, ki tehta 20 kg. Ali ni potrebno vzeti kakšnih meritev in če ja, kje? Hvala
4 sporočila
nathalie
Pozdravljeni Patricia, ni točne mere, ki bi jo morali vzeti, potem pa vam dajo referenco pasme, da se lahko orientirate... če vam to malo pomaga, sem za svojega ameriškega staforda vzel velikost 3...
1 sporočila
aurore
Pozdravljeni, kakšno velikost priporočate za golden/labrador, ki tehta komaj 30 kg? Lep dan
4 sporočila
nathalie
Pozdravljeni, za svojo staffico, ki tehta 27 kg, sem izbrala velikost 3, če to lahko da neko predstavo ... ima dokaj tanek gobček za staffico ... mislim, da bo velikost 3 prava izbira tudi zate
1 sporočila
aline
Pozdravljeni, kakšna velikost bi bila primerna za avstralskega ovčarja, starega 2 leti in pol, težkega 25 kg. Lep pozdrav
1 sporočila
catherine
Pozdravljeni, tudi jaz imam avstralskega ovčarja in idealna velikost je velikost 2.
1 sporočila
baptiste
Pozdravljeni, imam stafforda starega 9 mesecev, ki vleče, in rad bi vedel, katero velikost haltija naročiti. Tehta približno 25 kg. Hvala vnaprej.
1 sporočila
laurene
Pozdravljeni, rad bi vedel, katero velikost izbrati za mojega border collija, starega 10 mesecev? Lep pozdrav.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Velikost 2 bi morala ustrezati vašemu psu.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
cassandra
Pozdravljeni, rad bi vedel, katero velikost moram vzeti za sibirskega haskija, starega 2 leti? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Velikost 3 bi morala ustrezati vašemu psu. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
michael
Pozdravljeni, katero velikost moram izbrati za triletnega cocker španjela? Hvala :)
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Velikost 2 je primerna za angleškega cocker španjela. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
salome
Pozdravljeni, kakšna je velikost za jack russella? 1? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Velikost 1 bo ustrezala. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
3 sporočila
colette
Kakšno velikost naj izberem za svojega triletnega in pol starega nemškega ptičarja, ki tehta 19 kg? Njegove mere so naslednje: vrat 41/42, gobec 27, prsni koš 72. Trenutno ima ovratnico s konicami, ki se stiska. Od rojstva vleče in me izčrpava. Sem v letih in mi primanjkuje moči. Pasji nagobčnik HALTI se mi zdi primeren. Imam izdelke v košarici in bi ga rad dodal. Zahvaljujem se vam za hiter odgovor.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Velikost 3 bo ustrezala za vašega psa. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
ornella
Pozdravljeni, želela bi vedeti, katero velikost (HALTI nagobčnik za psa) moram izbrati za svojega triletenga Sharpeia? (Približno 32 cm obsega gobca) Lepo pozdravljeni.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Velikost 3 bi morala ustrezati vašemu psu. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
coralie
Pozdravljeni, ali je bil ta izdelek primeren za mladičke? Imam psičko, mešanko labradorca in ovčarja, staro 3 mesece, ki zelo močno vleče na povodcu. Ali je dobra ideja začeti s treningom s takšno vrsto ovratnice? Če da, katero velikost naj izberem? (Tehta 10 kg in ima obseg gobca 21 cm) hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, uporaba nagobčnika Halti pri mladičku bo bolj zapletena, saj je njegov učinek na vratna vretenca lahko precej močan, če žival nenadoma potegne (kar se pogosto dogaja pri mladičkih). Zato vam bolj priporočamo preprost ravni ovratnik ali oprsnico. Nagobčnik Halti lahko uporabite za učenje hoje na povodcu, vendar v okviru vsakodnevnih kratkih vzgojnih ur, ki so obogatene z nagradami in pohvalami. Uporaba oprsnice Easy Walk je prav tako dobra alternativa, saj deluje na prsih in ne na glavi živali.
https://www.zoomalia.com/animalerie/harnais-easywalk-chien-noir-p-23770.html
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
https://www.zoomalia.com/animalerie/harnais-easywalk-chien-noir-p-23770.html
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
juliette
Kakšno velikost nagobčnika Halti je potrebno kupiti za eno leto staro samičko pasme bokser?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Priporočamo vam velikost 4. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
3 sporočila
nadia
Pozdravljeni, obseg mojega gobca meri od 7 do 8 cm, katero velikost naj kupim, hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, izbrati morate velikost 2. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
3 sporočila
noémie
Živjo, zakaj je velikost 1 (črna) dražja kot ostale?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Prišlo je do računalniške napake, zato smo izvedli popravek.
Zahvaljujemo se vam.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Prišlo je do računalniške napake, zato smo izvedli popravek.
Zahvaljujemo se vam.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
3 sporočila
noémie
Pozdravljeni, če kupim izdelek, ki ni prave velikosti, ali ga lahko vrnem in prejmem prilagojeno velikost?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, če prejeti izdelek ni primeren, ga lahko brez težav vrnete nazaj. Če to ugotovite ob prejemu izdelka, vas vabimo, da kontaktirate našo službo za stranke na 0892 494 028.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
4 sporočila
valerie
Pozdravljeni, kakšno velikost nagobčnika hlati bi morala izbrati za mojega bichona frisea, ki tehta 7 kg? Ali moram kupiti tudi povodec, ali pa lahko uporabim tistega, ki ga že imam? Hvala za vaše nasvete.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Velikost 0 je primerna za vašega bišona. Oprsnico lahko uporabljate s katerokoli standardno povodcem, razen z raztegljivimi povodci. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
3 sporočila
lisa
Pozdravljeni, rad bi vedel, ali je nagobčnik samo za pse, ki lajajo? Ali se pes še vedno lahko odpre gobec in pravilno diha z njim? Za majhno nemško prepeličarko, ki tehta 21 kg in je stara 1 leto, kateri bi mi priporočili?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Licenčnik Halti je izobraževalni licenčnik za pse, ki vlečejo na povodcu, ne preprečuje pa lajanja psov. Ne ovira dihanja in ne preprečuje pitja. Omogoča, da kontrolirate glavo psa, tako da ne more več vleči, kot bi to počel, če bi nosil običajno ovratnico. Za vašega psa bi bila primerna velikost 2 ali 3, odvisno od njegovega obsega in ali je tip nemškega ovčarja ali avstralskega ovčarja. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
sandra
Pozdravljeni, glede lajanja vam svetujem pet korektor, ki ni nevaren, vendar mu nikoli ne smete pokazati, da je to pršilo, ki povzroča ššš zvok! Ko pritisnem nanj in ona išče, kaj je to, ji rečem, oh, kaj pa je to.
3 sporočila
noémie
Pozdravljeni, imam border collieja (približno 23/24 kg in približno 55 cm), katero velikost nagobčnika Halti naj izberem? Hvala :)
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Velikost 2 bi morala ustrezati. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
carole
Pozdravljeni, imam aljaško malamutko, ki tehta 38 kg. Ali moram vzeti enako velikost haltija kot za nemškega ovčarja?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Velikost 3 bo ustrezala za oba vaša psa.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
chrystelle
Pozdravljeni, imam stafforda in me zanima, katero velikost bi mu moral vzeti, prosim? Hvala za vaš odgovor, lep pozdrav.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, za vašega staffija vam svetujemo velikost 2. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
aurélia
Pozdravljeni, imam eno leto starega chow chow-a, ki zelo močno vleče in postaja neznosen. Želim kupiti halti, izdelek, ki ga je priporočila moja veterinar. Ali je treba psu poleg halti nagobčnika dodati še ovratnico in povodec? Hvala vnaprej.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Za večjo varnost ga lahko pritrdite na ovratnico vašega psa.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia