Grelni tepihi / Grelna plošča za terarije
Tukaj sem, v lasti imam terarij, dodatke in vse potrebno za dobro počutje moje kače... (Ki je še nimam) pripravljam vse vnaprej. Toda naletel sem na majhen problem, grelna podloga se zdi, da potrebuje zelo veliko časa za segrevanje. Prosim vas, povejte mi, koliko časa in katere manipulacije so potrebne, da bo delovala čim bolj učinkovito. Hvala vnaprej.
Pozdravljeni, koliko vatov ima vaša ogrevalna podloga in mi prosim povejte sestavo vašega terarija... celo sliko, če lahko. Imate digitalni termometer in termostat za nadzor temperature? In še nekaj, kje postavite svojo ogrevalno podlogo v terarij? Zadnje vprašanje, koliko stopinj je v prostoru, kjer imate terarij? Hvala za odgovore, tako vam bom lahko dal nekaj nasvetov.
v redu, razumem tvojo skrb. Lahko mi zaupaš dimenzije tvojega terarija?
povej mi, katero žival boš dal notri,? mislim, da tvoja preproga ni dovolj močna .............čakam, da mi daš dolžino višino tvojega terarija in iz česa je narejen, iz stekla ali iz lesa?
deluje potem .....!!
Še enkrat hvala za tvoje informacije, kasneje me je čas povozil in sem naletel na moj "post". Še enkrat ti hvala.