Grelni tepihi / Grelna plošča za terarije

7 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Julien
18 sporočila
julien fr

Tukaj sem, v lasti imam terarij, dodatke in vse potrebno za dobro počutje moje kače... (Ki je še nimam) pripravljam vse vnaprej. Toda naletel sem na majhen problem, grelna podloga se zdi, da potrebuje zelo veliko časa za segrevanje. Prosim vas, povejte mi, koliko časa in katere manipulacije so potrebne, da bo delovala čim bolj učinkovito. Hvala vnaprej.

xavier
6 sporočila
xavier fr

Pozdravljeni, koliko vatov ima vaša ogrevalna podloga in mi prosim povejte sestavo vašega terarija... celo sliko, če lahko. Imate digitalni termometer in termostat za nadzor temperature? In še nekaj, kje postavite svojo ogrevalno podlogo v terarij? Zadnje vprašanje, koliko stopinj je v prostoru, kjer imate terarij? Hvala za odgovore, tako vam bom lahko dal nekaj nasvetov.

Julien
18 sporočila
julien fr
To je 8 vatov. In glede na dve točki, ki si mi jih sporočil, nimam digitalnega termometra niti termostata. V prostoru običajno imamo temperaturo okoli 18°C, super hvala veliko, z veseljem sprejmem dobre nasvete in ti očitno kar dosti veš o tem. :)
xavier
6 sporočila
xavier fr

v redu, razumem tvojo skrb. Lahko mi zaupaš dimenzije tvojega terarija?

xavier
6 sporočila
xavier fr

povej mi, katero žival boš dal notri,? mislim, da tvoja preproga ni dovolj močna .............čakam, da mi daš dolžino višino tvojega terarija in iz česa je narejen, iz stekla ali iz lesa?

Julien
18 sporočila
julien fr
Ja, med opoldanskim časom pridem domov, naredil bom nekaj fotografij in ti jih posredoval popoldne. Se tako dogovoriva? Začnem lahko s Pantherophis Guttatus.
xavier
6 sporočila
xavier fr

deluje potem .....!!

Julien
18 sporočila
julien fr

Še enkrat hvala za tvoje informacije, kasneje me je čas povozil in sem naletel na moj "post". Še enkrat ti hvala.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo