Vprašanja, razprave o izdelkih GREENIES Original nega zob za pse - na voljo v več velikostih
7 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
valérie-jean-marie
Pozdravljeni, MOMENTS Dental Mini-Medium sploh ni učinkovit ne za zobni kamen ne za zadah. Imam yorkshire terrierja, starega 8 let in težkega 4400 kg. Ima težave z zobnim kamnom in potrebuje odstranjevanje kamna vsakih dve leti. To je velika težava te pasme. Kaj mi svetujete? Tudi Plaque off ni zanimiv. Hvala za vaš odgovor. Lep pozdrav
1 sporočila
chrystelle
Ne poznam odgovora na vaše vprašanje. Ampak moja psička obožuje te priboljške in ji z njimi precej manj smrdi iz ust.
1 sporočila
anne-laure
Zdaj uporabljam izdelke blagovne znamke Edgard & Cooper (Dental Stick Mâch'sticks Meta in Jagoda / Jabolko). Moja psička jih dlje časa žveči in njen dah je svež. Vendar pa mislim, da je od določene starosti naprej zobni kamen neizogiben... To je podobno kot pri ljudeh, čeprav si umivamo zobe, je pogosto potrebno čiščenje zobnega kamna...
1 sporočila
pascale
Pozdravljeni; dam svojim psicam zelene prigrizke ali dentalne palčke, poleg tega pa vsake tri štiri mesece dodam še kostni mozeg, ki ga naročim pri svojem mesarju. Imela sem 5 majhnih psov, vključno z enim yorkom. Tudi pri 14 letih so zobje brezhibni. Nikoli nisem opravila odstranjevanja zobnega kamna.
2 sporočila
jocelyne
Pozdravljeni, kupujem Greenies, ker ju moja dva psa obožujeta. Dajem jim jih kot priboljške, vendar ne vsak dan, in na Zoomalia so cenejši kot v Jardilandu. Prav tako jim dajem Dentalife kot Dental snack, enega na dan, in v njihove skodelice z vodo dodajam Dental Care, ki ga kupujem pri Anicare.
2 sporočila
mariette
Pozdravljeni, svoji psički sem vedno dajala Greenies, ker ima rahlo nepravilnost čeljusti. Kmalu bo stara 14 let (3 kg) in nikoli nisem potrebovala čiščenja zobnega kamna zanjo. Vsako jutro ji dam Greenies in enkrat na mesec temeljito očistim zobe in dlesni. Na vsakem obisku pri veterinarju mi pravi, da moja psička nima dovolj zobnega kamna, da bi ji bilo treba opraviti čiščenje. Poleg tega Flyfly dobro prebavlja Greenies.
2 sporočila
mariette
Pozabil sem omeniti, da gre za yorkshirski terier
2 sporočila
jocelyne
Tudi jaz sem pozabil omeniti, imam pritlikavega špica, ki tehta 2,6 kg, in šetlandskega ovčarja, ki tehta 5,7 kg. Če kupim Greenies kot priboljške, je to zato, ker ni veliko priboljškov za majhne pse, Dentalife za mojega pritlikavega špica pa ne najdem vedno.