Vprašanja, razprave o izdelkih GREEN VET Chondro/B - Prehransko dopolnilo za sklepe Psa in Mačke
3 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
2 sporočila
Émilie
Ali je zanimivo dati Pernacox istočasno?
1 sporočila
catherine
Naš bernski planšarski pes je imel velike težave pri vstajanju in teku. Pogosto je cvilil pri določenih gibih. Veterinar nam je govoril o prirojeni displaziji... brez da bi poskusili karkoli drugega, sem poskusil s hondro/B in zamenjal brikete za tiste "posebne" za sklepe. 1 tableta zjutraj in 1 zvečer. Treba je vztrajati. Toda danes vstaja brez cviljenja, teče in dela skoke kot koza, ko se vrnemo iz nakupov. Še vedno lahko cvili, ko je zelo razigran, vendar le izjemoma. Našega psa smo dobili nazaj
2 sporočila
Émilie
In dajete samo tega, ali pa izmenjujete s Pernacoxom?
5 sporočila
sylvie
Jaz sem moji mački dajala Chondro B zjutraj in 1 kapsulo Anticox-HD zvečer. To je popolnoma naravno in dopolnjuje Chondro. Oba tretmaja, ki sta bila hkrati dana v zadnja tri leta njenega življenja, nista več povzročala napadov artroze in je bila mobilna do zadnjega dne, ko je ugasnila pri 19 letih in 3 mesecih. Torej sta to dva zelo učinkovita dodatka za neprekinjeno zdravljenje po določeni starosti.