Vprašanja, razprave o izdelkih GRAU Naravni morski alg v prahu, dodatek joda za pse in mačke
8 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
delphine
Pozdravljeni, kakšen je rok uporabe za kozarec s 4,5 kg? Če upoštevam priporočeni odmerek za mojega psa, mi bo ta kozarec zadoščal več kot 2 leti.
1 sporočila
alexia
Nisem prepričana, če sem na mojem lončku videla datum ... Ampak za 3 mačke sem se odločila za manjši lonček, ker sem imela iste skrbi. Vzela sem 800 gramskega.
5 sporočila
pauline
Pozdravljena Delphine,Alge v prahu so naraven izdelek brez konzervansov, katerega rok uporabe je naveden na vsakem lončku glede na datum izdelave.Za enega psa priporočamo pakiranja 400g in 800g, ki trajajo od 3 do 11 mesecev, odvisno od velikosti psa.Lonček s 4,5 kg se pogosto uporablja za družine ali rejce z več živalmi.Želimo vam lep dan, Ekipa Zoomalia :)
1 sporočila
celine
Pozdravljeni. Imam enako težavo kot vi in mu nisem ničesar dala. Mnenje bom vprašala svojega veterinarja, preden
3 sporočila
julien
Bolje je, da se posvetujete z veterinarskim naturopatom. Ta izdelek dajem svojim psom za zmanjšanje zobnega kamna. Ker gre za izdelek na osnovi joda, ga ne smete dajati v primeru težav s ščitnico.
3 sporočila
fabrice
Hvala za vaše odgovore, nameraval sem se prav tako posvetovati z mojim veterinarjem.
3 sporočila
fabrice
Pozdravljeni, ali lahko ta izdelek daste mački, ki ima težave s srbenjem in slabim zadahom, čeprav trpi za kronično ledvično odpovedjo? Hvala
1 sporočila
jacky
Ne vem.
3 sporočila
julien
Nimam pojma, psi ga dobijo za zobni kamen