Vprašanja, razprave o izdelkih Granule za morske prašičke vedro popoln obrok Hamiform

23 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
caroline
1 sporočila
caroline fr
Pozdravljeni, po pomoti sem vzel to za svoje kunce, ali jim lahko to dam? Hvala!
Alain
1 sporočila
alain fr
Pozdravljeni, kakšen je trenutni rok uporabnosti vaših 7kg vedra Hamiform za morske prašičke? Hvala
Gaëlle
1 sporočila
gaëlle fr
Pozdravljeni Alain, kupila sem svoj 7 kg lonec z granulami 6. novembra 2021 in rok trajanja je 22. oktobra 2022
sylvie
1 sporočila
sylvie fr
živijo, ali jim moram dati dodatek vitamina C s temi granulami hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta granulat že vsebuje visoko koncentracijo vitamina C, dodaten vnos ne bo potreben.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Marjorie
2 sporočila
marjorie fr
Pozdravljeni, želel bi naročiti paket dveh vedrov peletov. Ali mi lahko poveste rok uporabe peletov, ki jih imate, prosim? Hvala!.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, trenutno je rok uporabe na teh vedrih november 2018. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
Guillaume
1 sporočila
guillaume fr
Pozdravljeni, kupil sem to posodo, vendar ker več nimam morskih prašičkov, ampak gerbile, ali jim bo to ustrezalo? Če ne, ali lahko vrnem posodo za hrano, ker sem se prijavil na zavarovanje zen in sem v roku. Hvala vnaprej.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Svetovali bi vam, da tega izdelka ne uporabljate za vaše gerbile. Glede vračila izdelka se morate obrniti na našo službo za podporo strankam preko vašega naročila ali s pisanjem na [email protected]. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Pauline
1 sporočila
pauline fr
Pozdravljeni, moji psički so zelo všeč hrana mojega morskega prašička. Ko pripravljam skledo za morskega prašička, ji dam nekaj briketov, vendar sem želel vedeti, ali to ni nevarno za mojo psičko? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, za psa ni nobenega problema, samo granule za morske prašičke so narejene iz sveže lucerne brez kuhanja, zato je za psa, kot če bi jedel travo, pazite, da vseeno ne pretiravate. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalia
Sophie
1 sporočila
sophie fr
Zdravo, želel sem izvedeti, ali lahko te pelete damo pritlikavemu zajcu. Edina sestavina, ki se razlikuje od hrane za pritlikave zajce Hamiform, je, da vsebuje vitamin C....?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Ta izdelek za vašega pritlikavega zajca vam ne priporočamo, temveč izdelek za pritlikavega zajca.

Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
Fei-Ching
1 sporočila
fei-ching fr
Pozdravljeni, zmotila sem se pri naročilu in kupila hrano za morske prašičke na osnovi beljakovin iz krompirja (krompir je strupen za kunce), namesto hrane za pritlikave kunci. Ali lahko dam to hrano mojim kuncem, brez tveganja za prehransko zastrupitev?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta hrana je zasnovana za morske prašičke in ne za zajce. Bolje je, da jim dajete hrano za zajce. Lep pozdrav, Christelle iz Zoomalie
Jodie
3 sporočila
jodie fr
Pozdravljeni, če bom svojemu morskemu prašičku dal 5 žlic te mešanice vsak drugi dan, kako dolgo bo približno zdržal ta paket? Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, dnevna količina, ki jo morate dati, je 50 gramov na dan, kar pomeni 5 žlic. Z vedrom 7 kg boste tako lahko hranili vašega morskega prašička 140 dni.
Lep pozdrav,
Alexandra iz Zoomalia
anais
2 sporočila
anais fr
Pozdravljeni. Koliko časa približno traja ena posoda (seno) za morskega prašička? Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, zelo težko je natančno odgovoriti na to vprašanje. Vse je odvisno od dnevnega obroka, ki ga boste dali svojemu morskemu prašičku. Lep pozdrav, Christelle iz Zoomalia
Yolene
2 sporočila
yolene fr
Pozdravljeni, rad bi izvedel rok uporabnosti teh artiklov v vaših zalogah.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ta izdelek ima rok uporabnosti 20/11/13. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
Aurélie
3 sporočila
aurélie fr
Ali to hrano odvezuje dodajanje dodatnih vitaminov?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,Ni vam treba dodajati vitaminov v njegovo prehrano, to bo ostalo opcija.Lep pozdrav,Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo