Vprašanja, razprave o izdelkih Hamiform Optima popolni obrok za pritlikave in mlade kunce

11 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Emilie
1 sporočila
emilie fr
Pozdravljeni, moj kunec je star 7 mesecev in v dvomih sem, ali naj izberem granule za odrasle ali mlade kunce. Kaj mi svetujete? V zavetišču so mu dajali granule za odrasle, ker so samo te imeli ... Hvala vnaprej
Solène
1 sporočila
solène fr
Pozdravljeni, svetovani so do 7. meseca starosti, tako da lahko neposredno ponudite granule za odrasle, pazite na pravilno prehodno obdobje pri prehrani.
Ines
1 sporočila
ines fr
Pozdravljeni, moj zajec je star 6 mesecev, kolikokrat na dan naj mu dam hrano? In koliko briketov? Hvala
Lucie
1 sporočila
lucie fr
Dober dan, 1 žlica, če je starejši od 6 mesecev, če je mlajši od 6 mesecev 3 žlice in 1-krat na dan, po možnosti zjutraj.
Virginie
3 sporočila
virginie fr
Preveč ne smete dati, saj bo vaš zajec zredel. Dajte prednost posušenim zeliščem in cvetjem ter sveži zelenjavi. Vse to z dodatkom sena je več kot dovolj! Ni potrebe po briketih...
josiane
1 sporočila
josiane fr
20 g vsako jutro kot dodatek k seni, korenčku, solati, peteršilju in sveži vodi. Dodajte tudi peteršilj in vse zelene zelenjave, ki jih ima rad.
Anais
1 sporočila
anais fr
Pri kateri starosti lahko damo svoje granule?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ta hrana je primerna za vse mlade zajce po odstavitvi do odrasle starosti.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
anna
5 sporočila
anna fr
Pozdravljen, moj zajec je pritlikavi zajec, zato mu lahko dajem to hrano skozi vse njegovo življenje
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Da, ta hrana je primerna tudi za vašega odraslega toy-a.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Laetitia
3 sporočila
laetitia fr
Pozdravljeni, do katere starosti je treba temu pritlikavemu zajcu dajati te pelete? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, lahko mu dajete do starosti osmih mesecev, celo do enega leta.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo