Vprašanja, razprave o izdelkih GPS sledilnik za mačke Weenect XS (White/Black izdaja 2023)

5 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Emilie
1 sporočila
emilie fr
Koliko časa traja polnjenje? Po nakupu moj GPS ne preide na zeleno, tudi po 24 urah polnjenja.
bernard
1 sporočila
bernard fr
Zdi se mi, da sem ga prvič pustil kar nekaj časa, vendar se mi 24 ur zdi čudno. Morda bi bilo dobro preveriti pri servisni službi.
MARC
1 sporočila
marc fr
Z moje strani sem lahko dobil podoben vtis. Pravzaprav lučka preide na zeleno po nekaj urah polnjenja (po mojem občutku 2-3h za polno polnjenje), ampak če pustim sledilnik dlje časa na polnilniku, sem opazil, da se lučka spet obarva na rdečo. Nisem prepričan o razlogu za to obnašanje, predvidevam, da je to zaradi mojega polnilnika, ki se ustavi, ko zazna, da je sledilnik popolnoma napolnjen. Ne bom šel globlje v svojo teorijo, ampak kar je gotovo, je to, da ko se to zgodi, je sledilnik zagotovo 100% napolnjen. Način, kako to preveriti je, da vklopite sledilnik in preverite raven napolnjenosti v aplikaciji. Opozoriti pa je treba, da je lahko v nekaterih primerih raven, prikazana v aplikaciji, napačna (to se nanaša na zanesljivost izdelka, ki je odvisna od mnogih dejavnikov), ampak ko vklopite napravo, in če je GSM sprejem dober, ni razloga, da bi dvomili o prikazanem. Zase, da se izognem kakršnim koli nevšečnostim, polnim sledilnik vsak dan, tako sem prepričan, da mi ne bo zmanjkalo energije za naslednji dan.
annick
1 sporočila
annick fr
Pomembno je, da sledilnik zažene. (vibracija, ko nekaj sekund pritisnemo gumb). Imel sem podobno težavo po 2 ali 3 dneh. (utripajoča rdeča in zelena lučka). Zamenjal sem adapter, ki se vstavi na kabel in je spet začel delovati. Poklical sem podporo za stranke in so mi poslali nov kabel za polnjenje. Ne oklevajte, da jih pokličete. V aplikaciji, ko smo povezani, vidimo % polnjenja sledilnika.
magali
1 sporočila
magali fr
Ali lahko aplikacijo delimo s svojim možem za našo mačko?
eric
1 sporočila
eric fr
seveda, dokler se identificirate v aplikaciji

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo