Vprašanja, razprave o izdelkih GPS sledilnik za mačke Weenect XS (White/Black izdaja 2023)
5 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
emilie
Koliko časa traja polnjenje? Po nakupu moj GPS ne preide na zeleno, tudi po 24 urah polnjenja.
1 sporočila
bernard
Zdi se mi, da sem ga prvič pustil kar nekaj časa, vendar se mi 24 ur zdi čudno. Morda bi bilo dobro preveriti pri servisni službi.
1 sporočila
marc
Z moje strani sem lahko dobil podoben vtis. Pravzaprav lučka preide na zeleno po nekaj urah polnjenja (po mojem občutku 2-3h za polno polnjenje), ampak če pustim sledilnik dlje časa na polnilniku, sem opazil, da se lučka spet obarva na rdečo. Nisem prepričan o razlogu za to obnašanje, predvidevam, da je to zaradi mojega polnilnika, ki se ustavi, ko zazna, da je sledilnik popolnoma napolnjen. Ne bom šel globlje v svojo teorijo, ampak kar je gotovo, je to, da ko se to zgodi, je sledilnik zagotovo 100% napolnjen. Način, kako to preveriti je, da vklopite sledilnik in preverite raven napolnjenosti v aplikaciji. Opozoriti pa je treba, da je lahko v nekaterih primerih raven, prikazana v aplikaciji, napačna (to se nanaša na zanesljivost izdelka, ki je odvisna od mnogih dejavnikov), ampak ko vklopite napravo, in če je GSM sprejem dober, ni razloga, da bi dvomili o prikazanem. Zase, da se izognem kakršnim koli nevšečnostim, polnim sledilnik vsak dan, tako sem prepričan, da mi ne bo zmanjkalo energije za naslednji dan.
1 sporočila
annick
Pomembno je, da sledilnik zažene. (vibracija, ko nekaj sekund pritisnemo gumb). Imel sem podobno težavo po 2 ali 3 dneh. (utripajoča rdeča in zelena lučka). Zamenjal sem adapter, ki se vstavi na kabel in je spet začel delovati. Poklical sem podporo za stranke in so mi poslali nov kabel za polnjenje. Ne oklevajte, da jih pokličete. V aplikaciji, ko smo povezani, vidimo % polnjenja sledilnika.
1 sporočila
magali
Ali lahko aplikacijo delimo s svojim možem za našo mačko?
1 sporočila
eric
seveda, dokler se identificirate v aplikaciji