Vprašanja, razprave o izdelkih GOURMET Razkritja, Mousse prelit s tunino omako za mačke

2 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
caroline
1 sporočila
caroline fr
Pozdravljeni, kako odpreti svoje majhne berlingote? od gastronomskih razodetij? Ne pridejo ven lahko! Več jih je v lončku kot v posodi in se lepi! Tudi omaka... Hvala za vašo pomoč.
ANNIE
4 sporočila
annie fr
Ob strani pokrovčka je majhen jeziček, samo potegniti je treba. Nisem imel težav z odstranjevanjem iz forme, padlo je naravnost na krožnik, tudi s prijemanjem ni bilo težav. Nisem jih dal v hladilnik. Ali je morda to razlog? Osebno sem te majhne škatlice kupil za preizkus. Moja dva mačka sta bila navdušena. Sta izjemno izbirčna. Do zdaj sta jedla samo pasjo hrano Gourmet Mouselines in nobene druge znamke ali konsistence.
myriam
1 sporočila
myriam fr
Pozdravljeni, Da, odstranite pokrovček in privijte kapsulo, ali vse samo odstopi ali ne... res je...

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo