Vprašanja, razprave o izdelkih Gourmet Gold Timbale 4 okusi za mačke - paket 96x85g

6 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
colette
4 sporočila
colette fr
Ker imam zahtevno mačko, kljub komentarjem oklevam pri naročanju 96 škatel. Rada bi naredila preizkus, preden naročim. Ali imate manjši paket? Veselim se vašega odgovora. Hvala, Colette HAMEL
eliane
3 sporočila
eliane fr
Doma imam 2 mački, ki še posebej uživata v raznovrstnosti teh konzerv. Na mojem in sosedovem zemljišču (ustanovili smo društvo) hranimo približno dvajset mačk (vse so kastrirane in čipirane) in vse brez problema jedo te konzerve. Predvidevam, da so med njimi tudi takšne, ki bi lahko bile izbirčne.... No, vsi jedo enako, dvakrat na dan, poleg tega pa še brikete. Lep pozdrav, Eliane
colette
4 sporočila
colette fr
Hvala ELIANEColette
viviane
1 sporočila
viviane fr
pozdravljeni, obstajajo paketi z 12 škatlami mešanice piščanca, tune, lososa in govedine za testiranje, mojih 5 mačk jih obožuje kot dodatek k briketom
colette
4 sporočila
colette fr
Hvala Viviane, mi lahko prosim sporočite znamko za 12 škatel. Sprva bi bila zainteresirana. Hvala, Colette
carole
5 sporočila
carole fr
pozdravljeni, preizkusila sem Gourmet Gold Timbales 4 okuse za mačke - Paket 96x85g za potepuške mačke in všeč jim je bilo, bolje bo s suhimi hrustljavčki zraven in seveda potrebno je imeti posodo z vodo. Imam 15 mačk, ki so sterilizirane in imajo mikročipe, zato jim dajem hrano PROPLAN in ROYAL CANIN, ki sta višje kvalitete, vendar je drago, vendar se mi zdi vredno, ker so to moje ljubljene mačke. Prav tako vam toplo priporočam, če vam sredstva dopuščajo: Equilibre & Instinct Effilés Multipack 4 okuse za odrasle in sterilizirane mačke ter tudi QUALITY SENS HFG - Naravne paštete v juhi 70g za mačke in muce - 6 receptov po izbiri. Odločite se sami, lep dan želim, carole
colette
4 sporočila
colette fr
Živjo Carole, izbral(a) bom med danimi znamkami. Hvala. Kaj vse ne bi naredili za naše male živali. Moj DOMINO je star 12 let in je že imel veliko težav. Lep pozdrav, Colette

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo