gnezdo za kanarčka

5 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
SYLVIE
9 sporočila
sylvie fr

Pozdravljeni.

Sem začetnik pri gojenju kanarčkov in rad bi vedel, ali moram pustiti gnezdo celo leto ali ne?

Moji mali samički (2) sta ves čas v njem!

hvala

Sandra
261 sporočila
sandra fr

Pozdravljeni,

Če sta dve samici, ne mislim, da bi bilo težava pustiti jima gnezdo. Nimam kanarčkov, ampak če se počutita v njem dobro, je mogoče bolje, da pustite gnezdo, kajne?

Lep pozdrav,

Odile
24 sporočila
odile fr

Pozdravljeni,

Morda bi bilo bolje, da gnezda ne pustite v kletki ves čas. Samice se, če so nenehno notri, lahko izčrpajo zaradi "lažnega valjenja" in ne bodo imele normalnega življenja. Odstranite gnezdo in ga vrnete spomladi. Ampak, ali imate v tej kletki skupaj s samičkami tudi samce? Če to ni tako, potem resnično ne potrebujete gnezda.

Na vaši storitvi. Lp

SYLVIE
9 sporočila
sylvie fr

Pozdravljeni

imam 2 samici in 2 samca že kratek čas.

Ena od samic ne zapusti gnezda, pravkar je izlegla 2 jajci, vendar so mi povedali, da to ni pravi čas za valjenje.

Hvala za vaše odgovore.

Odile
24 sporočila
odile fr

Pozdravljeni,

Če imate v kletki samece in je ena od samic znesevala, je dobro, da imate gnezdo. Če pa ste samece vnesli šele pred kratkim, obstaja možnost, da so jajca prazna (neoplojena) in iz njih ne bodo izlegli piščanci. V vašem primeru je vrsta parametrov, ki jih ne poznam.

Res je, da je za razmnoževanje pozno. Ampak zaradi vremena, ki je bilo, mrzlo ali ne preveč toplo v juliju in zdaj zelo vroče, so ptice iz ritma. Jaz sem imel samo eno leglo mandarin v juniju in od takrat nič več, namesto običajnih dveh ali treh. Niti moje turkizne papige niti katerine nimfe se niso razmnoževale.

Srečno z leglom. O svojih izkušnjah obvestite forum.

SYLVIE
9 sporočila
sylvie fr

v redu, vas bom obveščal. hvala in se kmalu vidimo

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo