Vprašanja, razprave o izdelkih Niche igloo za glodalce Zolia Ayma

100% stranke

priporočam ta izdelek

6 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Gwénaëlle
1 sporočila
gwénaëlle fr
Dober večer. Ali bi ta bivališče ustrezalo za pritlikavega kunca? Hvala.
Céline
1 sporočila
céline fr
Nimam nobene ideje
Aurelie
1 sporočila
aurelie fr
Ne, moja morska svinja se sploh ne prilega notri, kaj šele zajec, tudi če je pritlikav, je resnično premajhen. Po mojem mnenju bi bilo primerno samo za miši ali hrčke, nič več. Zelo razočarana nad tem nakupom, ki mi je zdaj ostal na zalogi
Ophelie
1 sporočila
ophelie fr
Pozdravljena Gwenaëlle, Da, ta iglu je zelo primeren za pritlikavega zajca, moj preživi ves dan v njem, ker je tako mehak!!! Odličen izdelek, opran v pralnem stroju in sušilniku 4-krat od božiča in se zelo dobro drži. CooOphélie
Marie
1 sporočila
marie fr
Pozdravljeni, kupil sem ga za svojo morsko prašičko, ki še ni stara leto dni, in nisem prepričan, ali bo, ko bo dosegel svojo odraslo velikost, še vedno ustrezal noter.
Benedicte
1 sporočila
benedicte fr
Pozdravljeni, Moji odrasli morski prašički lahko vstopijo, vendar je precej tesno. Za pritlikavega zajca pa res dvomim. Zame je premajhno.
Mathylda
1 sporočila
mathylda fr
Pozdravljeni, ne, ne ravno. Imam dve mini minilop zajčici in pri treh mesecih že ne moreta vanjo. Vendar pa uporabljam blazino v notranjosti, vzela sem jo ven in včasih se uležeta nanjo!

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo