Vprašanja, razprave o izdelkih Niche igloo za glodalce Zolia Ayma
6 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
gwénaëlle
Dober večer. Ali bi ta bivališče ustrezalo za pritlikavega kunca? Hvala.
1 sporočila
céline
Nimam nobene ideje
1 sporočila
aurelie
Ne, moja morska svinja se sploh ne prilega notri, kaj šele zajec, tudi če je pritlikav, je resnično premajhen. Po mojem mnenju bi bilo primerno samo za miši ali hrčke, nič več. Zelo razočarana nad tem nakupom, ki mi je zdaj ostal na zalogi
1 sporočila
ophelie
Pozdravljena Gwenaëlle, Da, ta iglu je zelo primeren za pritlikavega zajca, moj preživi ves dan v njem, ker je tako mehak!!! Odličen izdelek, opran v pralnem stroju in sušilniku 4-krat od božiča in se zelo dobro drži. CooOphélie
1 sporočila
marie
Pozdravljeni, kupil sem ga za svojo morsko prašičko, ki še ni stara leto dni, in nisem prepričan, ali bo, ko bo dosegel svojo odraslo velikost, še vedno ustrezal noter.
1 sporočila
benedicte
Pozdravljeni, Moji odrasli morski prašički lahko vstopijo, vendar je precej tesno. Za pritlikavega zajca pa res dvomim. Zame je premajhno.
1 sporočila
mathylda
Pozdravljeni, ne, ne ravno. Imam dve mini minilop zajčici in pri treh mesecih že ne moreta vanjo. Vendar pa uporabljam blazino v notranjosti, vzela sem jo ven in včasih se uležeta nanjo!