Vprašanja, razprave o izdelkih Udobno gnezdo za glodalce Zolia Nido - 50g
6 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
alicia
Pozdravljeni, kupil sem to prijetno gnezdo za prihod mojega ruskega hrčka, vendar sem kasneje izvedel, da obstaja nevarnost za hrčke, ker se lahko bombažna vlakna ovijejo okoli njihovih nog... Bolje je uporabiti neodišavljen in neobarvan toaletni papir, raztrgan na trakove, ali robčke. Lep večer
1 sporočila
marie-emmanuelle
Pozdravljeni, kupil sem udobno gnezdo, moj hrček se rad stiska vanj. To je velik sirski hrček. Malo razkosam maso z škarjami, preden v njegovo hišico vstavim bombaž. Poleg tega mu v majhno škatlo dam tudi crau seno za kunce, s katerim se igra in malo poje.
2 sporočila
ténédio
Dober večer. Osebno ga moj ruski hrček obožuje, z veseljem se zlekne vanj. Nikoli nisem slišal, da bi obstajalo tveganje za tačke hrčkov. Lep večer
3 sporočila
florine
Živjo, tudi jaz sem slišal o tem, vendar se mi to nikoli ni zgodilo. Gnezda v 50 g so v redu, vendar jaz vzamem največje pakete, ker trajajo dlje. Lep dan.
2 sporočila
ylona
Dober večer ali dobro jutro, ali je to gnezdo primerno za ruskega dalmatinskega hrčka. Lep pozdrav, Ylona
1 sporočila
gabrielle
Dober večer, seveda brez skrbi. Paket mi zadošča za dve do tri uporabe z mojim ruskim hrčkom.
1 sporočila
ghislaine
Strah me je bilo, kako se bo moj zajec obnašal pri uporabi toplega gnezda, a kot mnogi glodavci, ki iščejo toploto in mehkobo, je oboževal crkljanje na njem. Obžalovala sem, da ga nisem imela že v času, ko sem imela hrčke. Morda bi se lahko takrat izognili veliki prestrašenosti, ko smo odkrili našega belega hrčka, za katerega smo mislili, da je mrtev, in ki je v resnici hiberniral. Ta tekstura bi mu omogočila, da ostane na toplem. Odličen izdelek, zelo zadovoljna sem.