Glodavci/Miš
Dober večer, danes sem hotel kupiti malo poslastice za moji dve miški, to so "Complète Crock Berry". Seveda mislim, da jim bom to dal 1-krat na dan in 2-krat na teden, saj ne vem, če je to dobro za njih... in nisem dobil veliko informacij.. Rad bi vedel, kaj mislite o tem in o prigrizkih ali živilih (trgovina/Sadje/Zelenjava), ki bi bila dobra za njih. In še zadnje vprašanje: moji dve miški včasih tolčeta z repom, ali je to normalno? Videla sem, da je na internetu očitno zaradi stresa, zato jih pustim 1 uro na miru, ko je tako. Ne počneta tega več toliko, ker začenjata plezati po meni, stopati na mojo roko, kar me je veliko presenetilo, ker sta bili precej plašni. Torej, lep večer ali lep dan vam želim ☺.
Pozdravljeni,
Odsvetujem kakršnokoli hrano, kjer piše "Popolna". Kupovati bi morali 100% naravne priboljške, na primer s korenčkom ali banano... Pozorno preverite sestavo: ne sme vsebovati stranskih proizvodov rastlinskega izvora, soje, žit, maščob, pekarskih izdelkov, in predvsem ne parabenov.
Glede tvojega drugega vprašanja, poskusi razumeti, kaj jih stresa. Če opaziš prave spremembe v njegovem vedenju, pokliči svojega veterinarja za N.A.C (Nove Vrste Hišnih Ljubljenčkov = glodalci in majhni sesalci, plazilci, ptice...)
Upam, da sem vam lahko pomagal!
Hvala za vaš odgovor. Redno jih tehtam, in so v redu, tudi glede obnašanja so v redu. No, oni so v redu, kajti moja samica je bila breja... trgovina z živalmi nikoli ni hotela prevzeti odgovornosti, čeprav je zanosila tam. Mladiče sem obdržala, ker so jih ljudje, ki so jih hoteli, nameravali dati kačam... Ta teden jih bom ločila, samce od samic. Trenutno je vse v redu.